×

Áthidaló helyére építhető redőny - Perfekt ST


Az áthidaló helyére építhető redőny maximális hőszigetelést biztosít az ablakoknak. A magas műszaki tartalmú redőnyrendszer szerkezete hőhídmentes és kiváltja az áthidaló elemeket.  A redőnytok belső oldalai is elvakolhatók, ezért kívűlről és belülről nézve is láthatatlan. A tokrendszer zsaluziához is elérhető.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Hőszigetelő
Energiahatékony
Hangszigetelő
 Termékleírás

 

A Perfekt ST redőnyrendszer a legjobb hőtechnikai adatokkal rendelkező külső árnyékoló. Az áthidaló helyére építve hőhídmentes csomópontot képez az épületben, jelentősen csökkentve ezzel a hőveszteséget. A Perfekt ST egy zárt rendszer, amelyben mind a toktest, mind a tokvégek szigetelő anyaggal készülnek, megakadályozva ezzel a hő elszökését. Ezentúl a hőhídmentesség segít meggátolni a párakicsapódást, ami egy idő után a falak penészesedését okozza.

Az építőipar egyre inkább az alacsony energiaigényű épületek felé mozdul el, melybe a Perfekt ST redőnyrendszer tökéletesen passzol. Hőtechnikai adatai megfelelnek a szigorú német energetikai előírásoknak is, amely követelmény a passzívház minősítés megszerzéséhez.

 

Hőtechnikai értékek:

A Perfekt ST kizárólag az építkezés alatt építhető be, miután a falazat elkészült. Az áthidaló helyére építhető redőny pillérvázas épületeknél (ahol az épület váza betonból van és később történik a szintek közötti falazás) nem építhető be. A redőnytok kiváltja az áthidaló elemeket, azonban nem teherhordó szerkezet, ezért a födém betonozása során alá kell támasztani. A falazathoz igazodva, a tokok több vastagsági méretben állnak rendelkezésre - 24, 30, 36 vagy 38 cm vastag lehet. 

A redőnytok és annak oldalai is minden irányba bevakolhatók, ezért kívülről és belülről nézve is láthatatlan.

A Pefekt ST zsaluzia tokrendszerrel is választható, amely esetén a mérethatárok korlátozottabban érhetők el - max. 225 cm magas lehet a nyílászáróig.

 

 

Szúnyoghálóval kiegészíthető!

A szúnyogháló a redőnytől független tokban helyezkedik el, ezért attól külön működtethető. Utólag is bármikor lehetőség van szúnyoghálós kiegészítést kérni.

Típusok:

  • fix
  • mobil
  • pliszé

 

Tovább a szúnyoghálókra           


Színválaszték

A rendszerek alumínium részei a RAL-színskála szerint színtereztethetők. Amennyiben szeretné redőnyét egyedivé varázsolni, külön kérésre fa hatást adó RENOLIT-fóliás kivitel is igényelhető.

Elérhető RENOLIT fóliák:

  • Aranytölgy
  • Dió

A redőnypalást alumínium lécei 18 különböző színben kérhetők.

Az egyedi színterezés feláras lehet. Ennek költségéről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni, zsinór
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Az elektromos alumínium redőnyök Becker vagy Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő
  • Lock to Play feltolásgátló (kizárólag motoros működtetésnél)


Műszaki adatok

 

Adatok  Méretek
redőnytok vastagsága 24/30/36/38 cm
redőnytok magassága 25/29 cm
max. magasság 300 cm
max. palástszélesség 300 cm
léc méret 37 mm vagy 41 mm