×
Rólunk

„ Az alkotás művészet. Egy folyamat, melynek minden mozzanata különös odafigyelést igényel, és amelyhez lelkes, hozzáértő csapat szükséges.”
A Mavent Magyarország Kft. fennállása óta a fentiek szerint működik. Hiszünk abban, hogy újat tudunk nyújtani mind a termékek, mind a kivitelezés terén. Árnyékolás- és szellőzéstechnikával foglalkozó cégünk immáron öt éve töretlenül fejlődik, és egyre bővülő szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket.

Magunkról

A Mavent Magyarország Kft. 2012.március 20-án, magyar családi vállalkozásként alakult, annak érdekében, hogy valami olyat nyújtson – eltérően a legtöbb hazai cégtől –, mely a szakma eme szegmensében nem megszokott. Tarsoly Krisztián, a cég ügyvezetője megközelítőleg 10 éves árnyékolástechnikai tapasztalattal vágott bele saját cég alapításába, mindösszesen 2 fővel.

Árnyékolástechnikai kivitelezéssel foglalkozunk, és tesszük mindezt oly módon, hogy a minőség garantálható legyen. Nálunk a szakmai hozzáértés alapkövetelmény. Korszerű gépparkunk és műszakilag felkészült szerelőkollégáink igényes megjelenése méltán növeli a bizalmat partnereinkben.
Ügyfélközpontú látásmódunkhoz illően nálunk minden projekt prioritást élvez darabszámtól és termékfajtától függetlenül.
Ha kivitelezésről van szó, Magyarország egész területén, illetve a szomszédos országokban is jelen vagyunk. Céljaink között szerepelnek az általunk forgalmazott termékek fejlesztése (a gyártó céggel szoros együttműködésben), és a hazai, valamint a nemzetközi piac bővítése.
Termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, melyhez szorosan kapcsolódik az a tény, hogy a gyártástechnológia minden egyes lépése ellenőrzött. A termékkínálat folyamatosan bővül, és mi ezzel párhuzamosan igyekszünk minden igényt kielégíteni, hiszen számunkra valóban fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és hosszú ideig használhassák az általuk választott árnyékolót. Ennek eredményeképpen a 2014-es és 2015-ös években az első között voltunk, akik Magyarországon Renson Camargue és Algarve rendszereket telepíthettek.
A jövőre bizakodva tekintünk, figyelembe véve, hogy cégünk rendezett és folyamatos működéséhez biztosított a megfelelő fizikai és szellemi csapat, akik magas szakmai felkészültségüknek köszönhetőn minden munkát kifogástalanul végeznek el.

Mára már 10 fő dolgozik cégünkben és lelkiismeretesen elvégzett munkáinknak köszönhetően számos nagyobb projekten is dolgozhattunk. Néhányat kiemelve ezek közül: a budapesti Marinapart Luxus lakópark, a Tripadvisor Travelers' Choice Awards versenyen legjobbnak minősített budapesti Aria Hotel, a Budapesti Közlekedési Központ, STRABAG megbízásából a gönyűi Wuppermann Irodaház, vagy West Hungária Bau Kft. megbízásából, a győri Evangélikus épületegyüttes árnyékolóinak felszerelését is mi végeztük. Munkáinkra nem csak családi házakban, hanem iroda épületekben, középületekben, iskolákban, hotelekben és szórakoztató központokban is igényt tartanak, ezáltal nem csak a magánszemélyek igényeit, hanem a vállalati szektor elképzeléseit is teljesíteni tudjuk.

Gödöllői bemutató termünkben megtekinthetik legkeresettebb termékeinket, melyekről kollégáink részletes tájékoztatást tudnak adni, ugyanakkor az irodai háttérmunka, az ügyfelek fogadása, az árajánlatok készítése is mind itt zajlik. 2014 óta minden évben önálló kivitelező cégként vettünk részt Magyarország legnagyobb szakmai fórumán, a Construma - Nemzetközi építőipari szakkiállításon és terveink között szerepelnek a további megjelenések is.

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!