×

Rólunk

Célunk

A Mavent Magyarország Kft. lakossági és vállalati ügyfelek részére nyújt árnyékolás- és szellőzéstechnikai kivitelezést Magyarország egész területén, illetve a környező országokban. Hisszük, hogy szakmai tudásunkkal hozzásegítjük ügyfeleinket az energiatudatosabb és komfortosabb életterek kialakításához.

Történetünk

Tarsoly Krisztián 2012 március 20-án családi vállalkozásként indította a céget, azzal a céllal, hogy képviselje a hozzáértő és ügyfélközpontú kivitelezést a hazai piacon. Közel 10 év árnyékolástechnikai tapasztalattal a háta mögött, úgy érezte, hogy a hazai iparágnak szemléletváltásra van szüksége.

A Mavent Magyarország Kft. elvei között szerepel a:

 • szervezett és pontos munkavégzés
 • ügyfelek folyamatos tájékoztatása a munkafolyamatokról
 • korrekt, szakmai viselkedés mindenkivel szemben
 • jogszabályoknak megfelelő működés és a szabályszerű kivitelezés biztosítása
 • jótállás biztosítása a vállalat által kivitelezett termékekre

A vállalat megalakulása óta 10 főre bővült és számos hazai, valamint nemzetközi megbízóval büszkélkedhet. Egyedüli kivitelezőként 2014 óta képviselteti magát a Construma Nemzetközi Építőipari Kiállításon, mint önálló kiállító. Magyarországon elsők között a cégünk telepíthette a Renson prémium kategóriás teraszárnyékolóit, a Renson Algarve-ot, a Renson Camargue-ot, illetve a Renson Skye-t.

Mérföldkövek:

2014
 • elindult az árnyékolástechnikai üzletág
 • első nagyobb projektünk a WB Bau Kft. megbízásából volt, ahova több mint 100 vakolható tokos alumínium redőnyt kiviteleztünk
 • a Garden Expo-n vettünk részt először szakmai kiállítóként
 • három új kolléga érkezett a csapatba
2015
 • elsők között kiviteleztünk itthon Renson Algarve és Camargue teraszárnyékolókat
 • két új kollégával bővültünk
2016
 • innentől kezdve mindig jelen voltunk a Construma Nemzetközi Építőipari Kiállításon
 • 356 darab vakolható tokos redőnyt kiviteleztünk a Marinapart Luxus Lakóparknak
2018
 • Elsőként kivitelezhettünk itthon Renson Skye teraszárnyékolót

A kollégák lelkiismeretes munkájának köszönhetően, a vállalat mára több, mint 1500 kivitelezési projektben vett részt. A nagyobb megbízók között szerepelnek:

- Marinapart Luxus Lakópark
- Ária Hotel - STRABAG
- West Hungária Bau Kft.
- Budapesti Vásárcsarnok
- EBH Invest Kft.
- Cordia Lakópark
- BKK székház
- Gyöngyösi Általános Iskola
- Etyeki Kúria Borgazdaság Kft.
- Ipon Computer
- Schachermayer Kft.
- Duna Medical Center International Kft.
- Festo-AM Kft.
- Nexon Kft.
- EU-Line Építőipari Zrt.
- Győri evangélikus épületegyüttes

Minőség

Az árnyékolás-és szellőzéstechnikai termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, az ügyfél igényeire szabva. A termékek minden esetben a helyszíni felmérést követően, egyedi méretekkel, a beépítési lokációnak megfelelően készülnek. A vállalat nézőpontja szerint, a termékek minősége és esztétikája hozzájárul ahhoz, hogy egy magasabb életszínvonalat teremtsen használóinak és hosszú éveken át kiszolgálja igényeiket.

A minőség biztosítása érdekébe partnereink között olyan elismert márkák szerepelnek, mint a heroal, a Renson, a Varisol, az Atenád vagy az Alumark, akiknél mindegyik termék magas minőségi követelményeknek megfelelve, ellenőrzött körülmények között készül. Az árnyékolókhoz piacvezető gyártók motorjai és vezérlései kerülnek, mint a Geiger, a Becker vagy a Somfy.

Tanácsadás

A gödöllői bemutatóteremben élőben is megtekinthetők a legkeresettebb termékek, valamint a választható szín- és anyagminták. Továbbá mindenfajta kötelezettségek nélkül kérhető ingyenes árajánlat, valamint szakmai tanácsadás, amely során a kollégák részletes tájékoztatást adnak az egyes termékekről, beépítési lehetőségekről és segítenek megtalálni a legmegfelelőbb terméket.