×
Rólunk

„ Az alkotás művészet. Egy folyamat, melynek minden mozzanata különös odafigyelést igényel, és amelyhez lelkes, hozzáértő csapat szükséges.”
A Mavent Magyarország Kft. fennállása óta a fentiek szerint működik. Hiszünk abban, hogy újat tudunk nyújtani mind a termékek, mind a kivitelezés terén. Árnyékolás- és szellőzéstechnikával foglalkozó cégünk immáron öt éve töretlenül fejlődik, és egyre bővülő szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket.

Magunkról

Családi vállalkozás, mely 2012 tavaszán alakult, hogy valami olyat nyújtson – eltérően a legtöbb hazai cégtől –, mely a szakma eme szegmensében nem megszokott. Kivitelezéssel foglalkozunk, és tesszük mindezt annak érdekében, hogy a minőség garantálható legyen. Nálunk a szakmai hozzáértés alapkövetelmény, korszerű gépparkunk és műszakilag felkészült szerelőkollégáink igényes megjelenése méltán növeli a bizalmat ügyfeleinkben. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem teszünk különbséget kisebb és nagyobb munka közt, hiszen szeretjük a kihívásokat.

Ha kivitelezésről van szó, Magyarország egész területén, illetve a szomszédos országokban is jelen vagyunk, lévén, hogy célunk a termékek fejlesztése (a gyártó céggel szoros együttműködésben), és a hazai piac bővítése.
Termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, melyhez szorosan kapcsolódik az a tény, hogy a gyártástechnológia minden egyes lépése ellenőrzött. A termékkínálat folyamatosan bővül, és mi ezzel párhuzamosan igyekszünk az összes felmerülő kérdést megválaszolni, hiszen számunkra valóban fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és hosszú ideig használhassák az általuk választott árnyékolót.

Gödöllői bemutatótermünkben megtekinthetik legnépszerűbb árnyékolástechnikai termékeinket, illetve a hővisszanyerős szellőztetőrendszereket (HRV-k), melyekről kollégáinktól részletes tájékoztatást kaphatnak. Mindemellett az irodai háttérmunka, az ügyfelek fogadása, az árajánlatok készítése és a marketingkommunikációs tevékenység is mind itt zajlik.

Bízunk benne, hogy a jövőben Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!