×

Geiger motorok és vezérlők

 

  • német minőség
  • főleg zsaluzia, napellenző és roló mellé készül
  • megbízható, hosszútávú működés
  • saját érzékelőkkel nem rendelkezik
  • programozható
 


A Geiger egy német márka, amely a hosszú élettartamú csőmotorjairól ismert. A motorok nagyon megbízhatóan és csendesen működnek, azonban valamivel lassabbak, mint a Becker vagy a Somfy motorok. Három különböző technológiával készült típus érhető el a motorokból, attól függően, hogy milyen típusú árnyékolóhoz lesz.

A SOLIDline egy energiahatékony és csendes motor, amely ideális választás lehet napellenzőkhöz. A MODULARline egy összetett motor cserélhető végállásokkal, amely nagyon keskeny nyílászárókhoz is telepíthető. A motorok fali kapcsolóval, távirányítóval és okos otthon vezérléssel is irányíthatók. A zsaluziák esetén azonban csak a fali kapcsolós vezérlés oldható meg.

Saját szél-és fényérzékelőkkel nem rendelkezik, azonban más gyártók érzékelői kapcsolhatók mellé.


Miért érdemes elektromos árnyékolót választani?

 

Kényelem

Az árnyékolók automatizálásánál az elsődleges szempont a kényelem. A nagyobb méretű árnyékolóknál rengeteg időt elvesz mire teljesen ki lehet engedni őket vagy épp feltekerni, valamint a kézi megoldás sokszor nem is túl kényelmes. A hajtókaros kézi működtetés esetén például folyamatosan tekernünk kell a kart ahhoz, hogy kiengedjük a napellenzőt.

Továbbá vannak olyan esetek, amikor az adott árnyékoló nehezen elérhető helyen van, például egy tetőtéri ablakon, így kézileg nem lehetne működtetni azt. Hasonló a helyzet a napellenzők esetén is, ahol a nagy méretek miatt nem mozgatható kézi vezérléssel.

Biztonság

A nyaralás és hosszabb távolmaradás esetén gyakran okoz fejtörést, hogy leengedjük vagy ne árnyékolóinkat. Erre kínál megoldást a programozható vezérlés, amellyel előre beállíthatjuk, hogy a motor egy bizonyos időpontban vagy véletlenszerűen, automatikusan leengedje, illetve felhúzza az árnyékolókat. Egy másik előnye a programozhatóságnak, hogy az időjárási körülményekhez igazíthatjuk az árnyékolók pozícióját, amennyiben a motor mellé szél-és fényérzékelőt is kérünk. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy vihar esetén megsérül például a napellenző vagy az ablak, hiszen a motor automatikusan feltekeri vagy lehúzza az árnyékolót ha feltámad a szél.


Melyik árnyékoló legyen elektromos?

 

A Geiger motorok leginkább napellenzők, zsaluziák és belső árnyékolók mellé népszerűek.

A nagyobb méretű zsaluziák, és textilárnyékolók estén, a gyártók csak motorizált működéssel készítik el a termékeket. Például egy 14 nm-nél nagyobb felületű zsaluziát már motorosan javasolt kivitelezni.
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!