×

Becker motorok és vezérlők


 

 • német minőség
 • főleg redőnyök és beltéri árnyékolók mellé készül
 • 60 hónap jótállás
 • fali kapcsoló, rádiós távirányító és okos otthon vezérlés
 • programozható, akadályérzékelő


 

A Becker egy német vállalat, mely kiváló minőségű csőmotorokat kínál. Egyaránt alkalmazhatók redőnyökhöz, télikert árnyékolókhoz, napellenzőkhöz és textilárnyékolókhoz is. 

A redőnymotorokra jellemző hogy:

 • akadályérzékelővel vannak ellátva, amely visszahúzza a redőnyt, ha a leeresztés közben valamilyen akadályba ütközik, megelőzve ezzel a redőny sérülését
 • lefagyás elleni védelemmel felszereltek
 • biztonsági feltolásgátlóval kérhetők

A napellenzőbe szerelt motorok esetén szél- és fényérzékelőket is lehet kérni extraként.

Becker okos otthon

A Becker B-Tronic automatizálási rendszer számtalan megoldást kínál arra, hogy kényelmesebbé tegye a mindennapjait. A Redőnyöktől kezdve a fűtésen és világításon át, mindent központilag irányíthat a Becker CentralControl segítségével. Azonnali visszajelzést kaphat valamennyi eszköze aktuális állapotáról, így bárhol és bármikor tudni fogja mi történik otthon.

CC51: Otthonautomatizálás Érintőképernyővel

 • B-Tronic és Centronik motorok vezérlésére
 • egyéni és csoportos beállítások
 • egyenként programozható
 • jelenetek létrehozása (pl.: mozi est)
 • távműködtetés (telefonon, táblagépen, laptopon és PC-n)
 • hangvezérlés, Amazon Alexa beszédfelismerővel

 


Miért érdemes elektromos árnyékolót választani?

 

Kényelem

Az árnyékolók automatizálásánál az elsődleges szempont a kényelem. Egy nagyobb ház esetén minden nap egyesével fel-és leengedni az árnyékolókat sok időt és energiát vesz igénybe. Valamint, ha épp nem tartózkodunk otthon, de meg szeretnénk nézni, hogy lehúztuk-e a redőnyt, akkor a távoli elérésnek köszönhetően ezt könnyen megtehetjük. Vannak olyan esetek is, amikor az adott árnyékoló nehezen elérhető helyen van, például egy tetőtéri ablakon, így kézileg nem lehetne azt működtetni. Az okos otthon vezérléssel bizonyos eseményekre beállíthatók parancsok, így például a "mozi est" parancsra a nappaliban lévő redőnyök leengednek, a TV pedig bekapcsol.

A motort nagy hatótávolságú, többcsatornás távirányítóval vagy falikapcsolóval lehet vezérelni.

Biztonság

A nyaralás és hosszabb távolmaradás esetén gyakran okoz fejtörést, hogy leengedjük vagy ne redőnyeinket. Erre kínál megoldást a programozható vezérlés, amellyel előre beállítható, hogy a motor egy bizonyos időpontban vagy véletlenszerűen automatikusan leengedje vagy épp felhúzza az árnyékolókat. Ezzel azt az érzetet kelti, hogy valaki mindig tartózkodik otthon.

Egy másik előnye a programozhatóságnak, hogy az időjárási körülményekhez igazíthatjuk az árnyékolók pozícióját, amennyiben a motor mellé szél-és fényérzékelőt is kérünk. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy vihar esetén megsérül az ablak, vagy az árnyékoló, hiszen a motor automatikusan le-vagy felengedi az árnyékolót, ha az érzékelő jelez neki.


Melyik árnyékoló legyen elektromos?

 

A Becker motorok leginkább a redőnyök és belső árnyékolók esetén elterjedtek.

A nagyobb méretű alumínium redőnyök és textilárnyékolók estén, a gyártók csak motorizált működéssel készítik el a termékeket. Például egy 55 x 40 cm-es alumínium redőnyt már motorosan javasolt vezérelni.

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!