×

Vakolható tokos alumínium redőny


A vakolható tokos redőny a kiváló hőszigetlési értékei és az esztétikus megjelenése miatt vált az egyik legnépszerűbb árnyékolóvá. A redőny külső részei bevakolhatók a falazatba, így az teljesen láthatatlanná válik.

A minőségi alumíniumból készült alkatrészek garantálják a hosszú élettartamot, a speciális felületkezeléssel ellátott heroal lécek pedig garantáltan nem fognak megkopni az idő múlásával sem. Igény szerint integrált szúnyoghálóval is kérhető, mely helytakarékos és praktikus használatot biztosít.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Hőszigetelő
Hangszigetelő
Termékleírás

 

A vakolható tokos alumínium redőny Atenád Kompakt vagy heroal márkájú lehet. Mindkét típus esetén, a redőnylécek gyártója a német heroal, mely egyedi felületkezelést alkalmaz, így a lécek hosszú évek utan sem deformálódnak el vagy veszítenek csillogásukból. Továbbá a lécekben található speciális, nem duzzadó habkitöltés extra merevítést biztosít, súlyuknál fogva (3.5 kg/m2 vagy 3.7 kg/m2) pedig nagyobb stabilitást adnak a redőnyrendszernek.

 

A két márka összehasonlítása:

 

Atenád heroal
 • magyar gyártmány
 • vékonyabb lemezszerkezet
 • kedvezőbb ár
 • szögletes (alul 20°-ban csapott) tokforma
 • heroal lécek
 • német gyártmány
 • vastagabb lemezszerkezet
 • szögletes (90°-os) tokforma
 • heroal lécek

 

 

Tokszerkezet

Mindkét márka esetén az extrudált alumíniumból készült lefutók zajcsökkentő gumibetéttel rendelkeznek, mely más gyártóknál nem jellemző. A külső oldalakon polisztirol borítás segíti a vakolat jobb tapadását, így az nem pereg le.

Az egyszerű karbantartáshoz pedig a tok alsó síkján elhelyezett szerelőfedél, valamint a cserélhető lécbevezető járul hozzá.

Lehetőség van több redőny sorolására és egy szerkezet osztására is, így nagyobb felületek is lefedhetők.

 

Integrált szúnyogháló:

A redőnytokba igény szerint szúnyogháló is integrálható (kombi rendszer), mely egy praktikus és helytakarékos megoldás. A szúnyogháló a redőnytok felső sarkában található rugós tengelyre tekeredik fel, így ha nem használjuk, akkor teljesen láthatatlan.

 

Két rendszerrel kérhető:

Atenád Kompakt redőny esetén heroal redőny esetén
 • fix akasztós
 • klik-klak
 • klik-klak

 

 

Újdonság!!!
 

Amennyiben ablakait a redőny felhúzott állapotában is szeretné árnyékolni, akkor a szúnyogháló helyett választhat Soltis 86 textilt, mely egyben árnyékol és véd a rovarok ellen is. 

3:1-ben funkció

 • redőny
 • szúnyogháló
 • külső textilárnyékoló

 


Színválaszték

Az alumínium redőnylécek 18 különböző színből választhatók ki. 

Mivel a tokrendszer teljes egészében alumíniumból készül, így a RAL-színskálából választva mindenki megtalálja a homlokzatához legjobban illőt. A természetes fa hatás eléréséhez pedig kérjen RENOLIT fóliával bevont redőnytokot.

Elérhető RENOLIT fóliák:

 • Dió
 • Aranytölgy

 

*Az egyedi szinterezés feláras lehet. Ennek költségéről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.


Vezérlés

 • kézi - gurtni, zsinór
 • motoros - fali kapcsoló, távirányító
 • okos otthon

Az elektromos alumínium redőnyök Becker vagy Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

 • szél-és fényérzékelő
 • Lock to Play feltolásgátló (csak motoros működtetésnél)


Műszaki adatok

 

 Adatok 37-es léc 41-es léc
vastagság 8 mm 8.5 mm
szélesség 37 mm 41 mm
súly 3.5 kg/ m2 3.7 kg/ m2
max. fesztáv 3000 mm 3500 mm
max. magasság 3500 mm 3500 mm
max. felület 6.2 m2 7 m2
léc hossza 6500 mm 6500 mm
lécek száma/méter 27 db/ m 25 db/ m

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!