×

Ráépíthető tokos redőny - Perfekt AE, Exte Elite


A ráépíthető tokos redőny egy magas műszaki tartalmú, zárt rendszer, mely kiváló hőszigetelési értékekkel rendelkezik, így hozzájárul a lakás energiamegtakarításához. A redőnytok belső oldalai is elvakolhatók, ezért kívűlről és belülről nézve is láthatatlan. Minden nyílászáró típushoz alkalmazható.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Tökéletesen illeszkedik
Bővíthető
 Termékleírás

 

A redőnyrendszert elsősorban pillérvázas szerkezetű épületekhez találták ki, ahol az épület szerkezete vasbetonból készül és a szintek közötti falazás csak a későbbiekben történik. Mind a tokrendszer, mind az oldalak bevakolásra kerülnek, ezért kívülről és belülről egyaránt láthatatlan marad. 

Két típusú redőnyrendszer választható:

Perfekt AE redőnyrendszer

Sokan a kiváló hőszigetelő tulajdonsága miatt ismerik ezt a típust, amit annak köszönhet, hogy a szerkezete teljesen zárt. Emellett maga a tok és a tokvégek is szigeteltek, tovább növelve a hőtartó képességét. 

Tokrendszere úgy lett kialakítva, hogy szélessége alkalmazkodik a falazathoz, míg más redőnyrendszerek esetén sokszor ki kell egészíteni plusz gipsz-kartonozással, ami idő- és pénz igényes. További előnye, hogy alkatrészcsere vagy javítás esetén, nem kell a tokrendszert megbontani, így kevesebb kellemetlenséggel jár.

A redőnytok vastagsága 24, 30, 36 vagy 38 cm lehet, magassága pedig 25 vagy 29 cm.

 

 

 

 

Elite Exte XT redőnyrendszer

A Perfekt AE redőny kedvezőbb árú alternatívája az Elite Exte XT redőny, amelynek tokrendszere műanyagból készül. A német Exte vállalat több év fejlesztési munkával alkotta meg ezt a redőnyszerkezetet, amely a variálhatósága miatt minden igényt kielégít. Szerelőfedele belső, vagy alsó kialakítású is lehet.

Alsó szerelőfedél

A tok szoba felőli oldala elburkolható, így láthatatlanná válik. Ebben az esetben a  beépíthető maximális szerkezet vastagság 92 mm.

   

Belső szerelőfedél

A szerelőfedél szemből nyitható, ezért a tok szoba felőli oldalát tilos elburkolni.

 

Szúnyoghálóval kiegészíthető!

A szúnyogháló a redőnyrendszertől független tokban, a palást és a nyílászáró között helyezkedik el, ezért attól külön működtethető. Utólag is bármikor lehetőség van szúnyogháló kiegészítést kérni. 

Típusok:

  • fix
  • mobil
  • pliszé

 

Tovább a szúnyoghálókra           

 


Színválaszték

A rendszerek alumínium részei a RAL-színskála szerint színtereztethetők. Amennyiben szeretné redőnyét egyedivé varázsolni, úgy RENOLIT fautánzatú fóliát is kérhet.

Elérhető RENOLIT fóliák:

  • Dió
  • Aranytölgy

A redőnypalást alumínium lécei 18 különböző színben kérhetők.

 

*Az egyedi színterezés feláras lehet. Ennek költségéről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni, zsinór
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Az elektromos alumínium redőnyök Becker vagy Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő
  • Lock to Play feltolásgátló (kizárólag motoros működtetésnél)

 


Műszaki adatok

Perfekt AE

Adatok Méretek 
redőnytok vastagsága 24/30/36/38 cm
redőnytok magassága 25/29 cm
léc méret alumíniumnál 37/41 mm
léc méret műanyagnál 37/55 mm
max. palástszélesség 300 cm 
max. palástmagasság 300 cmNagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!