×

Külső tokos alumínium redőny


A külső tokos alumínium redőny tokszerkezete nem kerül beépítésre a falazatba, így a felszerelés után is látható marad. Az alumínium redőnyök kiváló hang- és hőszigetelő képességük és esztétikus megjelenésük révén, az egyik legkedveltebb árnyékolónak számítanak. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően hosszú évekig megőrzik eredeti állapotukat, az erősebb szél és a jégeső sem tesz bennük kárt.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Hangszigetelő
Bővíthető
 Termékleírás

 

A vakolható tokos alumínium redőny Atenád Kompakt vagy heroal márkájú lehet. Mindkét típus esetén, a redőnylécek gyártója a német heroal, mely egyedi felületkezelést alkalmaz, így a lécek hosszú évek utan sem deformálódnak el vagy veszítenek csillogásukból. Továbbá a lécekben található speciális, nem duzzadó habkitöltés extra merevítést biztosít, súlyuknál fogva (3.5 kg/m2 vagy 3.7 kg/m2) pedig nagyobb stabilitást adnak a redőnyrendszernek.

 

 A két márka összehasonlítása:

Atenád heroal
 • magyar alkatrészek
 • heroal lécek
 • vékonyabb lemezszerkezet
 • szögletes (45°-ban csapott tokforma)
 • kedvezőbb ár
 • német alkatrészek
 • heroal lécek
 • vastagabb lemezszerkezet
 • íves és szögletes (45°-ban csapott) tokforma

 

 

 

 

Tokszerkezet

Mindkét márka esetén az extrudált alumíniumból készült lefutók zajcsökkentő gumibetéttel rendelkeznek, mely más gyártóknál nem jellemző. 

Az egyszerű karbantartáshoz pedig a tok alsó síkján elhelyezett szerelőfedél, valamint a cserélhető lécbevezető járul hozzá.

Lehetőség van több redőny sorolására és egy szerkezet osztására is, így nagyobb felületek is lefedhetők.

 

Integrált szúnyogháló:

A redőnytokba igény szerint szúnyogháló is integrálható (kombi rendszer), mely egy praktikus és helytakarékos megoldás. A szúnyogháló a redőnytok felső sarkában található rugós tengelyre tekeredik fel, így ha nem használjuk, akkor teljesen láthatatlan.

 

Két rendszerrel kérhető:

Atenád redőny esetén heroal redőny esetén
 • fix akasztós
 • klik-klak
 • klik-klak

 

Újdonság!!!
 

Amennyiben ablakait a redőny felhúzott állapotában is szeretné árnyékolni, akkor a szúnyogháló helyett választhat Soltis 86 textilt, mely egyben árnyékol és véd a rovarok ellen is. 

3:1-ben funkció

 • redőny
 • szúnyogháló
 • külső textilárnyékoló

 


Színválaszték

Az alumínium redőnylécek 18 különböző színből választhatók ki. 

Mivel a redőnyrendszer teljes egészében alumíniumból készül, így a RAL-színskálából választva mindenki megtalálja a homlokzatához legjobban illőt. A természetes fa hatás eléréséhez pedig kérjen RENOLIT fóliával bevont redőnytokot. 

Elérhető RENOLIT fóliák:

 • Dió
 • Aranytölgy

 

*Az egyedi színterezés feláras lehet. Ennek költségéről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.


Vezérlés

 • kézi - gurtni, zsinór
 • motoros - fali kapcsoló, távirányító
 • okos otthon

Az elektromos alumínium redőnyök Becker vagy Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

 • szél-és fényérzékelő
 • Lock to Play feltolásgátló (csak motoros működtetésnél)

 


Műszaki adatok

 Adatok 37-es léc 41-es léc
vastagság 8 mm 8.5 mm
szélesség 37 mm 41 mm
darab/ méter 27 db/ m 25 db/ m
súly 3.5 kg/ m2 3.7 kg/ m2
max. fesztáv 3000 mm 3500 mm
max. magasság 3500 mm 3500 mm
max. felület 6.2 m2 7 m2
léc hossza 6500 mm 6500 mm
alumínium lefutó 53x22 mm  53x22 mm 
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!