×

Áthidaló helyére építhető redőny - Perfekt ST


Az áthidaló helyére építhető redőny maximális hőszigetelést biztosít az ablakoknak. A magas műszaki tartalmú redőnyrendszer szerkezete hőhídmentes és kiváltja az áthidaló elemeket.  A redőnytok belső oldalai is elvakolhatók, ezért kívűlről és belülről nézve is láthatatlan. A tokrendszer zsaluziához is elérhető.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Hőszigetelő
Energiahatékony
Hangszigetelő
 Termékleírás

 

A Perfekt ST redőnyrendszer a legjobb hőtechnikai adatokkal rendelkező külső árnyékoló. Az áthidaló helyére építve hőhídmentes csomópontot képez az épületben, jelentősen csökkentve ezzel a hőveszteséget. A Perfekt ST egy zárt rendszer, amelyben mind a toktest, mind a tokvégek szigetelő anyaggal készülnek, megakadályozva ezzel a hő elszökését. Ezentúl a hőhídmentesség segít meggátolni a párakicsapódást, ami egy idő után a falak penészesedését okozza.

Az építőipar egyre inkább az alacsony energiaigényű épületek felé mozdul el, melybe a Perfekt ST redőnyrendszer tökéletesen passzol. Hőtechnikai adatai megfelelnek a szigorú német energetikai előírásoknak is, amely követelmény a passzívház minősítés megszerzéséhez.

 

Hőtechnikai értékek:

A Perfekt ST kizárólag az építkezés alatt építhető be, miután a falazat elkészült. Az áthidaló helyére építhető redőny pillérvázas épületeknél (ahol az épület váza betonból van és később történik a szintek közötti falazás) nem építhető be. A redőnytok kiváltja az áthidaló elemeket, azonban nem teherhordó szerkezet, ezért a födém betonozása során alá kell támasztani. A falazathoz igazodva, a tokok több vastagsági méretben állnak rendelkezésre - 24, 30, 36 vagy 38 cm vastag lehet. 

A redőnytok és annak oldalai is minden irányba bevakolhatók, ezért kívülről és belülről nézve is láthatatlan.

A Pefekt ST zsaluzia tokrendszerrel is választható, amely esetén a mérethatárok korlátozottabban érhetők el - max. 225 cm magas lehet a nyílászáróig.

 

 

Szúnyoghálóval kiegészíthető!

A szúnyogháló a redőnytől független tokban helyezkedik el, ezért attól külön működtethető. Utólag is bármikor lehetőség van szúnyoghálós kiegészítést kérni.

Típusok:

  • fix
  • mobil
  • pliszé

 

Tovább a szúnyoghálókra           


Színválaszték

A rendszerek alumínium részei a RAL-színskála szerint színtereztethetők. Amennyiben szeretné redőnyét egyedivé varázsolni, külön kérésre fa hatást adó RENOLIT-fóliás kivitel is igényelhető.

Elérhető RENOLIT fóliák:

  • Aranytölgy
  • Dió

A redőnypalást alumínium lécei 18 különböző színben kérhetők.

Az egyedi színterezés feláras lehet. Ennek költségéről kérjük érdeklődjön kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni, zsinór
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Az elektromos alumínium redőnyök Becker vagy Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő
  • Lock to Play feltolásgátló (kizárólag motoros működtetésnél)


Műszaki adatok

 

Adatok  Méretek
redőnytok vastagsága 24/30/36/38 cm
redőnytok magassága 25/29 cm
max. magasság 300 cm
max. palástszélesség 300 cm
léc méret 37 mm vagy 41 mm

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!