×

Renson Lagune teraszárnyékoló


A Renson csúcsminoségű kerti-és teraszárnyékoló rendszereivel új teret alkothat otthonában. A Lagune teraszárnyékoló egy feszített textiltetővel rendelkező és egyedi vízelvezető rendszerrel felszerelt szerkezet, mely kiegészíthető további textil oldalelemekkel. Rendkívül ellenálló, a 130 km/h-ás szél sem tesz benne kárt. Rengeteg extrával és testreszabási lehetőséggel bír, így egy igazán egyedi teraszárnyékolóval bővítheti otthonát. Prémium minőségű termék
Szélálló
Esztétikus
Bővíthető
 Termékleírás

A Renson teraszárnyékoló rendszerek prémium minőségű termékek, amelyek világszerte piacvezetők. Nem egyszerűen csak árnyékolók, hanem egy új kültéri életteret biztosítanak az egész család és a barátok számára. A rengeteg kiegészítő lehetőségnek köszönhetően, a termékek az Ön igényeire alakíthatók, így garantáltan a lehető legjobb árnyékolót kapja.

A Lagune teraszárnyékoló egyik felét falhoz kell rögzíteni, valamint két tartóoszloppal rendelkezik. Teteje speciális vászonból készül, amelynek minimális dőlésszöge 8°. Szerkezete egyedi vízelvezető rendszerrel ellátott, aminek hála a tető nyitott állapotában is képes elvezetni a vizet. Amennyiben megfelelően van tisztítva, úgy a szakadó eső sem jelent neki problémát, megkímélve ezzel az alatta található bútorokat az esetleges elázástól.

Akár 12 m szélességig is el lehet készíteni, ami két elem egymáshoz kapcsolását jelenti a rövid oldalon.

 

A tetőnek hótűrése nincs, mivel textil anyagból készül, azonban maga a szerkezet hótűrő. Télire érdemes a tetőt behúzni a sérülések elkerülése végett.

A Lagune teraszárnyékolókat előszeretettel kombinálják különböző oldalelemekkel, így minden irányból lezárhatóvá válik. Igény szerint integrálható Fixscreen-nel, Loggia panelekkel és üveg tolóajtóval. A kiegészítő textilárnyékolókba Sergé és Soltis textilek is választhatók, melyek magas minőségű, UV álló anyagból készülnek.

 

 

 

Extrák:

  • beépített LED világítás
  • beépített fűtés hangszórókkal

 

 

Bemutató videó


Színválaszték

A színterezési eljárás lehet:

  • fényes
  • matt
  • strukturált (szemcsés)

A RAL-színskála szerint tetszőlegesen lehet színtereztetni. 


Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • esőérzékelő
  • szél-és fényérzékelő


  


Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. méret 400x600 cm
egy mező max. felülete 22 m2
max. sorolhatóság 3 mező
széltűrés 120 km/h
csapadéktűrés 0.05 l/s/m2