×

Renson Skye kerti- és teraszárnyékoló


A Renson csúcsminőségű kerti-és teraszárnyékoló rendszereivel új teret alkothat otthonában. A Skye teraszárnyékoló egy igazi luxus termék, melynek lamellái nemcsak hogy 150°-ban forgathatók, de több irányba el is húzhatók. Egyedi vízelvezető rendszere révén, akkor sem áznak el az alatta található bútorok, ha közvetlenül egy heves esőzés után nyitjuk ki az árnyékolót. További különlegessége, hogy meglévő falazatba is beépíthető önálló tetőként. Rengeteg extrát és testreszabási lehetőséget kínál, ezzel az árnyékolóval a határ tényleg csak a csillagos ég.Prémium minőségű termék
Szélálló
Állítható fénybeesés
Bővíthető
Termékleírás 

 

A Skye teraszárnyékoló megadja a szabadság érzését, de közben egyszerre védelmet is nyújt. A lamellák hézegmentsen záródnak, nem engedik be sem a napsugarakat sem az esőt. Egyedisége abban rejlik, hogy az alumínium lamellák nemcsak hogy 150°-ban forgathatók, hanem össze is gyűjthetők egy- vagy két különböző irányba. Ebből kifolyólag állítható úgy, hogy csak egyik oldalt árnyékoljon és a másik fele szabadon legyen, vagy két oldalt árnyékoljon és középen legyen nyitott a tető. De ha napozni szeretnénk vagy az éjszakai égboltot csodálni, akkor akár teljesen el is húzható.

 

 

Szerkezete:

Négy vagy két tartóoszloppal rendelkezik, melyek önállóan vagy falhoz rögzítve is állhatnak. A szerkezete masszív alumíniumből készül, mely ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is. Az integrált vízelvezető rendszer a csapadékot a lábakba vezeti, így egy heves esőzés után is nyugodtan kinyithatja az árnyékoló tetejét anélkül, hogy az beázna.

 

MINIMALISTA DESIGN

 • A minden részletében pontos mérnöki munkának köszönhetően, az illesztések és kábelek gyönyörűen el vannak rejtve a szerkezetbe
 • Beépíthető LED világítás a lamellákba és tartóoszlopokba
 • Filigrán mégis erős tartóoszlopok, melyek nem vesznek el a panorámából

 

Kiegészítő elemek:

A bővítési lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt! - Akár minden irányból integrálhatók bele oldalelemek, melyekkel igazán egyedivé teheti teraszárnyékolóját.

 • Loggia panel - fa vagy alumínium lamellákkal felszerelt csúszófal. A lamellák állhatnak fixen vagy mozgathatók is lehetnek
 • Fixscreen szélálló textilárnyékolók - függőleges mozgatású integrált textil, mely a 80km/h-ás szélnek is ellenáll
 • Linius átszellőző design fal vagy pult - egyoldali vagy kétoldali kialakítás választható magassággal. A kétoldali fal elősegti a hangszigetelést
 • átlátszó üveg tető lamellák - a lamellák egy része átlátszó lehet, jobb kilátást és fényviszonyokat biztosítva
 • üveg tolóajtó - könnyű és hangtalan mozgatás. Extra zár hozzáadásával nyugodtan kint hagyhatja értékeit a teraszon
 • kültéri függöny - vízálló, portaszító tulajdonságokkal, poliészter anyagból. LED világítással is kombinálhatók a romantikus hatásért

Extrák:

 • beépített LED világítás - meleg fehér, hideg fehér és RGB (színes) fények
 • beépített fűtés hangszórókkal - egyenletes hőeloszlást biztosít és még kedvenc dalait is hallgathatja relaxálás közben

 

 

 

Aero Skye

Az Areo Skye egy tartóoszlopok nélküli teraszárnyékoló változat, melyet olyan helyekre terveztek, ahol már vannak kész tartóoszlopok vagy a falazatba süllyesztve szeretnénk kivitelezni. Ez az árnyékoló kizárólag tetőszerkezetből áll, tartólábak nélkül. 


Színválaszték

A színterezési eljárás lehet:

 • fényes
 • matt
 • strukturált (szemcsés)

A RAL-színskála szerint tetszőlegesen lehet színtereztetni. 


Vezérlés

 • motoros - fali kapcsoló, távirányító
 • okos otthon

Extrák:

 • esőérzékelő
 • szél-és fényérzékelő

 


Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. méret 600x600 cm
széltűrés 120 km/h
teherbírás 110 kg/m2
csapadéktűrés 0.114 l/h
sorolhatóság igen
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!