×

Fixscreen textilárnyékoló


A Fixscreen Renson piacvezető vállalat innovatív árnyékolója, mely akár a 130km/h-ás szélviharnak is ellenáll. A textil zipes technológiával van rögzítve a lefutókhoz, így erős fizikai behatáskor sem tud onnan elmozdulni. Állhat nyílászárók előtt vagy teraszárnyékolók oldalába integrálva is.

84 hónap jótállás a zipes rendszerre!

60 hónap jótállás a szerkezetre!Prémium minőségű termék
Szélálló
Nagy méretek
Energiahatékony
 Termékleírás

 

A Fixscreen árnyékoló innovatív, zippes technológiával készül, amely rendkívüli, akár 130 km/h-ás szélállóságot biztosít. A Fixscreen textilje zippes rendszerrel van rögzítve a lefutóba, így extrém időjárás esetén is a helyén marad. Kimondottan jó árnyékoló szeles vízparti és hegyvidéki ingatlanokhoz. Alkalmazása nem vesz el a kilátásból, hiszen belülről nézve alig észrevehető, kívülről viszont nem enged betekintést a helyisgébe.

Lehúzott állapotban a textil szúnyoghálóként funkcionál.

A termék megosztás nélkül 6 méteres szélességig és 4 méteres magasságig kivitelezhető. Mindezt úgy, hogy a tokrendszere nagyon kicsi helyen, egy 15 x 15 cm-es tokban is elfér. Külső tokos, illetve vakolható tokos változatban rendelhető:

Vakolható tokos (100 EVO SLIM): 

akkor érdemes választania, ha új építésű, vagy felújítás alatt álló ingatlanhoz keres árnyékolót. Ilyenkor a lefutók is elburkolhatók, ezért ezzel érhető el a legesztétikusabb végeredményt. A tokrendszer szerelőfedele azonban ilyenkor is hozzáférhető marad alulról, így lehetőség van utólagos javításra, illetve motorizálásra.

 

 

Külső tokos (100 EVO, 150 EVO): 

íves és szögletes (Square) tokforma is elérhető, így garantáltan illeszkedik minden felületre. Önállóan is alkalmazható teraszárnyékoló rendszerek, pergolák és télikertek árnyékolására. Ilyenkor a szélállósága valamivel alacsonyabb, maximum 80 km/h.

 

Extrák:

  • Crystal ablak 150 EVO tok esetén - áttetsző anyaggal kiegészített textil, amellyel növelhető a kilátás minősége
  • Panovista - egyedi sarokablakokra 

Szélteszt:


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint színtereztethető, valamint kérhető RENOLIT fahatású fóliával is.
A textilek is széles színválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Soltis 86 textil - 10 féle szín
  • Soltis 92 textil - 5 féle szín 
  • Black Out textil - 20 féle szín 
  • Sergé textil - 50 féle szín

A textilminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Az elektromos Fixscreen Somfy motorral van felszerelve.

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő

 


Műszaki adatok

 Belgiumi gyártás esetén:

 Adatok Méretek
max. szélesség 600 cm
max. magasság 600 cm
max. felület 22 m2
kapcsolt szerkezet max. 600x270 cm
külső vezetősín 34x48 mm
belső vezetősín 60 mm

 

 Hazai gyártás esetén:

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!