×

Renson Algarve Canvas teraszárnyékoló


A Renson csúcsminőségű kerti-és teraszárnyékoló rendszereivel új teret alkothat otthonában. Az Algarve Canvas egy két rétegű tetővel rendelkező teraszárnyékoló. A tető felső rétege lamellás, alsó rétege pedig feszített Fixscreen textil. Ideális autóbeállónak, mivel a dupla tető minden fizikai behatástól megvédi az alatta található járművet. A 130 km/h-ás szél sem tesz benne kárt, valamint 80kg/nm súlyú havat is képes elbírni. Oldalelemekkel is kiegészíthető, így minden irányból maximális védettséget élveznek az alatta található tárgyak.

 


Prémium minőségű termék
Szélálló
Bővíthető
 Termékleírás

 

A Renson teraszárnyékoló rendszerek prémium minőségű termékek, amelyek világszerte piacvezetők. Nem egyszerűen csak árnyékolók, hanem egy új kültéri életteret biztosítanak az egész család és a barátok számára. 

Az Algarve Canvas egy nagyon masszív, dupla tető réteggel ellátott teraszárnyékoló szerkezet. A tető felső rétege lamellákból áll, melyek egyedi integrált vízelvezetéssel rendelkeznek.  Amennyiben megfelelően van tisztítva, úgy a szakadó eső sem jelent problémát, megkímélve ezzel az alatta található bútorokat az esetleges elázástól. A tető második rétege feszített, zippes technológiával készült textilből áll, ami a jól ismert Fixscreen textilárnyékolóval azonos. A Fixscreen mindig feszes marad és ellenáll a 130 km/h-ás szélnek is.

Ellenállósága miatt alkalmas autóbeállónak, illetve ha az oldalait is leárnyékoljuk, akkor a garázsként használható.

 

 

 

Extrák:

  • beépített LED világítás
  • beépített fűtés hangszórókkal

 

 


Színválaszték

A színterezési eljárás lehet:

  • fényes
  • matt
  • strukturált (szemcsés)

A RAL-színskála szerint tetszőlegesen lehet színtereztetni.


Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • esőérzékelő
  • szél-és fényérzékelő


Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. méretek 450x605 cm
egy mező max. felülete 27.23 m2
sorolhatóság igen
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!