×

Zsanéros szúnyogháló


A zsanéros szúnyogháló kifejezetten ajtókra való, nyitható termék. Erős alumínium keretének és hálójának köszönhetően időtálló, strapabíró szúnyogháló. Lefutói kefével vannak ellátva.

12 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Esztétikus
 Termékleírás

A zsanéros szúnyogháló kívülről, rugós zsanérok segítségével kerül rögzítésre a nyílászáróra. Egyaránt alkalmas fa, műanyag és alumíniumból készült ajtókra is.
A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális szélessége 120 cm lehet egy szárny esetén, maximális magassága pedig 210 cm.

A háló stabilitása érdekében minden esetben keresztmerevítővel rendelkezik, amely kilincs profilú.

A zsanéros szúnyoghálók alacsonyabb árkategóriába tartoznak, így költséghatékony és egyszerű megoldást jelentenek a rovarok kívül tartására. Kialakításuk miatt nagyobb a helyigényük, ezért ha vékonyabb profilú szúnyoghálót szeretne az ajtóra, akkor a pliszé szúnyoghálót javasoljuk.


Színválaszték

  • szürke háló
  • Look+ fekete háló

A keret alapesetben fehér vagy barna színben kérhető , illetve az alumínium kerettel rendelkező verziók a RAL-színskála alapján egyedileg is színtereztethetők. Továbbá felárral választható fahatású, RENOLIT fólia is.

RENLOIT fólia színek:

  • aranytölgy
  • mahagóni
  • dió

Vezérlés

A szúnyoghálók kizárólag manuálisan működtethetők.


Műszaki adatok

Adatok Méretek
keret 45x20 mm
max. magasság 260 cm
max. szélesség 120 cm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!