×

Pliszé szúnyogháló


A pliszé szúnyogháló nevét az erős pliszírozott hálóról kapta, amely harmónikaszerűen záródik össze. Vékony szerkezetének köszönhetően bárhová felszerelhető és nem vesz el a nyílászáróból.

12 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Nagy méretek
Esztétikus
 Termékleírás

A pliszé szúnyogháló minden igényt kielégít praktikus működésével és stílusos kivitelével. Térhódítását annak köszönheti, hogy nagyon strapabíró, valamint könnyen és csendesen működtethető szúnyogháló. Gyártója az Atenád Kft., amely zsinóros kivitellel készíti a termékeket. Nem összekeverendő a piacon szintén megtalálható láncos kivitelű pliszével, amelnyek minősége jóval alcsonyabb.

Minden külső árnyékolóhoz (redőny, zsaluzia, zsalugáter stb.), ajtóhoz, illetve rácshoz is kivitelezhető. Bizonyos redőny és zsaluzia toktípusok kombi verzióban is elérhetők, melyekben a redőny és a szúnyogháló ugyanabban a tokban fut.

A harmónikaszerűen működő háló kevés helyet foglal és könnyen működtethető gyerekek, valamint idősen számára egyaránt.

 

 

Előnye, hogy nagy méretű bejárati vagy teraszajtókhoz is felszerelhető, így akár 6 méter széles változat is lehetséges. A nagyobb méretek osztva, középen záródó működéssel kivitelezhetők csak.

Működtetés közben bárhol megállítható, a zárólécben található kefének köszönhetően nem kell rángatni.


Színválaszték

 

ÚJDONSÁG!

A pliszé szúnyoghálók ezentúl fekete, LOOK+ hálóval rendelhetők. 

A LOOK+ háló előnyei:

  • jobb kilátást biztosít, alig észrevehető
  • több fényt enged át
  • erősebb, üvegszálas szövetből készül

 

A keret alapesetben fehér (RAL 9016) és barna (RAL 8019) színekben kérhető, illetve az alumínium részek felár ellenében a RAL-színskála alapján egyedileg színtereztethetők.

A fa hatás elérése érdekében RENOLIT fóliával is bevonható, ami antracit, aranytölgy vagy dió színű lehet.


Vezérlés

A szúnyoghálók kizárólag manuálisan működtethetők!

A működési irányok szerint lehet:

  • egy oldali (jobb vagy bal)
  • két oldali (középen találkoznak a szárnyak)

 


Műszaki adatok

 Adatok Méretek
max. szélesség egyoldali működtetésnél 350 cm
max. szélesség kétoldali működtetésnél 700 cm
keretprofil vastagság 2.5 cm
fogadóprofil 20x25 mm
felső sín 40x22 mm
alsó sín 22x8 mm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!