×

Zsaluzia


Az alumínium zsaluzia letisztult, modern külsőt kölcsönöz bármelyik épületnek. Magas fényzáró képességének köszönhetően a hagyományos redőny remek alternatívája lehet. Állítható lamellái segítségével szabályozni tudja a szobába beeső fény mennyiségét, így mindig kellemes hangulatot teremhet otthonában.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Állítható fénybeesés
Nagy méretek
 Termékleírás

 

A zsaluzia egy népszerű külső árnyékoló, mivel a hagyományos redőny legjobb alternatívája. A redőnyhöz hasonlóan jó fényzáró képessége mellett lamellái mozgathatók, így Ön kedve szerint állíthatja a helyiség fényeit. Kimondottan alkalmas nagy felületek árnyékolására is, hiszen több zsaluzia összekapcsolása is lehetséges. 

A zsaluzia lamellái többféle típusúak lehetnek, ami befolyásolja a szélálló képességet, valamint a fényzáródás mértékét. Zárt állapotban a lamellák jobb hőszigetelést biztosítanak, hiszen a nyílászáró és a szerkezet közötti levegőáramlás lecsökken. 

Típusok:

 • C-80
 • C-65
 • S-90
 • Z-70
 • Z-90

A leghatékonyabb fényzárást és fényszabályozást a Z, valamint az S típusú lamellák biztosítják.

Tokrendszerek:

 • lefutó sínes
 • sodronyos
 • öntartó (S-kompakt)
 • ezek kombinációja

Az egyik legnépszerűbb az öntartó rendszer, amelyben egy mélyebb lefutó van, ez tartja a tokszerkezetet. Előnye, hogy egy masszív, teljesen hőhídmentes megoldás. A zsaluziáknál a tokon kívül lehetőség van a lefutók szendvicspaneles vakolására is.

 

Szúnyoghálóval kiegészíthető!

A szúnyogháló a redőnytől független tokban helyezkedik el, ezért attól külön működtethető. Utólag is bármikor lehetőség van szúnyoghálós kiegészítést kérni.

Típusok:

 • fix
 • mobil
 • pliszé

 

Tovább a szúnyoghálókra        

 


Színválaszték

A lamellákat több, mint 20 szín közül választhatja ki, így egészen biztosan talál a nyílászáróhoz passzoló színt.

Mivel a szerkezet többi része alumínium, ezért a RAL-színskála szerint egyedileg lehet színtereztetni, valamint RENLOIT fahatású fóliával is be lehet vonni.

A színminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben, illetve a helyszíni felmérés során a kollégáinknál.


Vezérlés

 • kézi - hajtókar
 • motoros - fali kapcsoló, távirányító
 • okos otthon

Vakolható tokos rendszer esetén kézi működtetés nem lehetséges, mivel ebben az esetben csökkene a zsaluzia stabilitása, valamint fenáll a penészedés esélye.

Az elektromos zsaluzia GEIGER motorral és vezérlőkkel működik.

Extrák:

 • szél-és fényérzékelő


Műszaki adatok

Lamellák

 Adatok C-80 Z-90
max. magasság 400 cm 400 cm
max. szélesség 400 cm 400 cm
max. felület 9 m2, 14 m2  9 m2, 14 m2
min. szélesség 40 cm, 60 cm 40 cm, 60 cm 
szélállóság 60-75 km/h 90-75 km/h

 

Adatok S-90 C-65
max. magasság 400 cm 400 cm
max. szélesség 400 cm 400 cm
max. felület 9 m2, 14 m2 9 m2, 14 m2 
min. szélesség 40 cm, 60 cm 40 cm, 60 cm 
szélállóság 90-75 km/h 60-75 km/h
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!