×

Strukturális árnyékoló


A strukturális árnyékoló elsősorban ipari létesítmények és nagy üvegfelülettel rendelkező irodaházak árnyékolója. Segítségével csökkenthető az üvegfelületek felmelegedése és ezáltal az épület energiafelhasználása. Mozgatható vagy fix lamellákkal rendelkező szerkezet, mely lehet tolható, csukható vagy fix állású. 

24 hónap jótállás!

 

 

 Prémium minőségű termék
Szélálló
Nagy méretek
Esztétikus
 Termékleírás

 

A strukturális árnyékoló az épülethez egy tartószerkezeteken keresztül kapcsolódik, amely irányát tekintve lehet vízszintesen, függőlegesen vagy horizontálisan. A lamellák úgy nevezett "klipszekbe" vannak belepattintva, melyek fixen állnak, hogy a napsugarak beesési szögének megfelelően, a lehető legnagyobb árnyékolást biztosítsák.

Egyedi építészeti megoldásokhoz is alkalmazható, mivel többféle formájú lamellával kérhető, így íves kialakítás is lehetséges.

A Renson strukturális árnyékolókból több típus létezik:

  • SUNCLIPS:

Extrudált alumínium lamellákból álló strukturális árnyékoló, amely egy szabadalmaztatott kazettás kialakitású rendszer. Lehetővé teszi horizontális és vertikális sikú, a tartószerkezettel párhuzamos rendszer kialakítását.

SUNCLIPS Standard: lamellák a tartókonzolok alá, fölé vagy közé kerülnek elhelyezésre a szerkezetre merőlegesen.

SUNCLIPS kazettás: lamellák a tartókonzolokhoz közvetlenül kerülnek rögzítésre.

SUNCLIPS Patio: alumínium tolható vagy becsukható panelekből áll.

 

  • ICARUS:

Az Icarus árnyékoló többfajta beépítési formával rendelkezik, így széleskörűen alkalmazható. Lamellái extrudált alumíniumból készülnek.

ICARUS Quickfix: lamellák a tartókonzolhoz vannak rögzítve (klipsz). Gyors és könnyű szerelést biztosít.

ICARUS kazettás: lamellák zártszelvények közé kerülnek rögzítésre (vízszintes, függőleges, dőlt árnyékoláshoz).

ICARUS konzolos: lamellák konzolként működő végzáró elemekkel kerülnek rögzítésre.

ICARUS forgatható lamellák: lamellák végére egy speciális füllel rendelkező elem kerül, amely által mozgathatók lesznek.

ICARUS Patio: alumínium tolható vagy becsukható panelekből áll.


Színválaszték

A strukturális árnyékoló teljes egészében alumínium, így a RAL-színskála szerint színtereztethető.

A színskálát élőben megtekintheti gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során a kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi 
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Az elektromos strukturális árnyékolók Somfy motorral vannak felszerelve.

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő

Műszaki adatok

 Adatok SUNCLIPS ICARUS
lamella szálhossz 400/500/600 cm 400/500/600 cm
szélállóság  80 km/h 80 km/h

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!