×

Napellenző


A könyökkaros napellenzők UV álló textilekkel vannak ellátva, melyek nem színeződnek vagy kopnak el 1-2 év alatt, sőt némelyik modellhez öntisztuló textil is kérhető. Egészen nagy méretekben is elkészíthető, így akár egy 18 nm-es teraszt is leárnyékolhat. Nyitott és tokozott modellek közül válogathat, valamint igény szerint árnyéktoldatot is kérhet.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Nagy méretek
 

A könyökkaros napellenzők klasszikus kerti árnyékolók, melyek magas műszaki tartalmuk miatt sokkal tartósabban, mint a boltban kapható kész változatok. A textilek UV stabilak, nem fakulnak ki és nem színeződnek el. Egyes típusok öntisztuló tulajdonsággal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a szennyeződés nem tud megtapadni rajtuk.

Két gyártó termékei közül választhat:

Varisol könyökkaros prémium napellenzők:

 

 • K100 tokozott napellenző

kis méretekben is elkészíthető, filigrán megjelenésű termék. A textil behúzvott állapotban egy keskeny tokban helyezkedik el, amely megvédi a fizikai behatásoktól. Az egy mezővel árnyékolt felület maximum 15 nm. Szélállóság: 45-48km/h

 

 • K200 tokozott kompakt napellenző

prémium minőségű, minden irányból védett textillel rendelkező termék. Az egy mezővel árnyékolt felület maximum 21 nm. Szélállóság: 45-48 km/h

 

 

 • K350 tokozott kompakt napellenző

prémium minőségű, minden irányból védett textillel rendelkező termék. Igény szerint kapcsolt szerkezet is lehetséges. Az egy mezővel árnyékolt felület maximum 28 nm. Szélállóság: 45-48 km/h

 

 

 • K450 beépíthető tokozott napellenző

rejtett kivitelű, minden irányból védett textillel rendelkező termék. Az egy mezővel árnyékolt felület maximum 28 nm. Szélállóság: 45-48 km/h

 

 • K500 prémium tokozott napellenző

prémium minőségű, minden irányból védett textillel rendelkező termék, amely kiegészíthető árnyéktoldattal. Az egy mezővel árnyékolt felület maximum 28 nm.

Extrák:

 • árnyéktoldat - napellenző elején van egy függőlegesen leengedett textil, amely a nap alacsony állása esetén is árnyékol

 • oldalárnyékoló

 

Atenád könyökkaros napellenzők:

 

 • Atenád Alanis nyitott napellenző

kiváló ár/érték arányú termék, amely akár 7 méter szélességben is elkészíthető. Elsősorban olyan teraszokon ideális, melyek védve vannak az időjárástól, mivel tokkal nem rendelkezik. Textiljei három különböző drapériában és számtalan színben érhetők el. Az anyagok nem fakulnak ki és kitűnő UV szűrést biztosítanak.

 

 

 

 • Atenád Sircoma nyitott napellenző

kiváló ár/érték arányú termék, amely akár 7 méter szélességben is elkészíthető, valamint igény szerint kiegészíthető árnyéktoldattal. Elsősorban olyan teraszokon ideális, melyek védve vannak az időjárástól, mivel tokkal nem rendelkezik.Textiljei három különböző drapériában és számtalan színben érhetők el. Az anyagok nem fakulnak ki és kitűnő UV szűrést biztosítanak.

 


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint színtereztethető, valamint felár ellenében kérhető Tiger Drylac-kal is. Ez alól kivétel a K-100-as típusú tokozott napellenző.

A textilek rengeteg anyag-és színválasztékban érhetők el, valamint speciális anyagok, köztük impregnált texilek is szerepelnek a kínálatban.

A Varisol napellenzők a gyártó saját textiljeivel készülnek, amikből több, mint 100 fajta minta létezik.

Az Atenád napellenzők textilje a Shadeon színminta alapján választható, amiből szintén közel 100 variáció van.


Vezérlés

 • kézi - kurblis
 • motoros - fali kapcsoló, távirányító
 • okos otthon

Az elektromos napellenzők Somfy motorokkal vannak felszerelve.

Extrák:

 • szél-és fényérzékelő
 • esőérzékelő


Műszaki adatok

 

Típus Max. szélesség Max. kinyúlás Kapcsolt szerkezet
K-100 500 cm 300 cm  nem
K-200 600 cm 350 cm nem
K-350 650 cm 400 cm nem
K-450 700 cm 400 cm igen
K-500 700 cm 400 cm igen

 

Típus Max. szélesség Árnyéktoldat hossz.
Alanis 700 cm -
Sircoma 700 cm 60/100/140 cm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!