×

Sávroló


A sávroló egy igazi látványos belső árnyékoló, melynek állítható lamelláival kellemes hangulatot tud teremteni a szobába. Különleges megjelenésével odavonzza a tekintetet és modern külsőt varázsol otthonának. A sávrolót mindenkinek ajánljuk, aki a hagyományos függöny helyett valami extrábbra vágyik.

12 hónap jótállás!

 


Prémium minőségű termék
Tökéletesen illeszkedik
Állítható fénybeesés
Esztétikus
 Termékleírás

A sávroló egy nagyon látványos belső árnyékoló, amelynek segítségével szabályozható a beáramló fény mennyisége. Sötétítő és fényáteresztő sávok váltakoznak rajta, melyek elcsúsztatásával változik a szoba fényviszonya. Jó fényzáró képességgel rendelkezik, de a textil oldali nincsenek rögzítve, ezért ott beáramolhat a napfény.

Előnyös választás lehet nappalikba, irodákba és rendelőkbe egyaránt, hiszen modern stílusával sok helysigébe illeszkedik. Lakberendezési szempontból nagyon jól fel tudja dobni a teret, ezért dekorelemnek is tökéletes.

Tokozott kivitel:

  • a sávroló rögzítése ez esetben a mennyezetre vagy oldalfalra történik.
  • A tokon belül a textilt előre vagy hátulra is lehet rögzíteni, amivel megváltozik a textil síkja.

Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint szintereztethető, illetve felár ellenében RENOLIT fahatású fóliával is bevonható.

A három textilkollekcióban számtalan színből tudunk válogatni:

  • Évszakok kollekció - 15 szín
  • Fautánzatú kollekció - 8 szín
  • Bocacio kollekció - 5 szín

A szín- és anyagminták élőben megtekinthetők a gödöllői bemutatótermünkben, vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gyöngylánc
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Ez elektromos sávroló Becker motorral és vezérlőkkel van ellátva.


Műszaki adatok

  szélesség x magasság
Textil típus Max. méretek
Évszakok 260x300 cm
Fautánzat 255x300 cm
Bocacio 255x300 cm

 

Adatok Méretek
záróléc 45x20 mm
tok 75x72 mm
tengely 25 mm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!