×

Renson Lapure teraszárnyékoló


A Renson csúcsminőségű kerti-és teraszárnyékoló rendszereivel új teret alkothat otthonában. A Lapure teraszárnyékoló egy félig falhoz rögzített, feszített textiltetővel rendelkező árnyékoló. Vékony, minimalista formavilága minden helyen jól mutat. Egyedi vízelvezető rendszere révén, akkor sem áznak el az alatta található bútorok, ha közvetlenül egy heves esőzés után nyitjuk ki az árnyékolót. Prémium minőségű termék
Szélálló
Esztétikus
 Termékleírás

 

A Lapure teraszárnyékoló egyik felét falhoz kell rögzíteni, másik két tartóoszlopa pedig szabadon áll. A tető speciális, Topfix Max vízálló textilárnyékolóból készül, amelynek minimális dőlésszöge 10°. Teljesen elhúzható, így maximális kilátást biztosít.

Különlegessége, hogy az oszlopokból kétféle típus is létezik. Egyik esetben a tető túlnyúlik a tartóoszlopokon, így a kora reggeli vagy a késő délutáni napsugarak elől is megfelelő árnyékolást biztosít. A másik esetben a lábak végpozícióban vannak, ezért a vízelvezetés még a tető félig nyitott állapotában is ezeken keresztül történik.

 

Szerkezete:

Vékony kivitelű, így nem vesz el a kilátásból és minimalista stílust kölcsönöz a terasznak. 

Egyedi vízelvezető rendszerrel ellátott, aminek hála a tető nyitott állapotában is képes elvezetni a vizet. Amennyiben megfelelően van tisztítva, úgy a szakadó eső sem jelent problémát, megkímélve ezzel az alatta található bútorokat az esetleges elázástól.

A Lapure teraszárnyékolóba nem integrálhatók oldalelemek, ugyanakkor utólag fel lehet mellé állítani Fixscreen textilárnyékolót. 

 

Extrák:

  • beépített LED világítás

 

 

 

 

Nézze meg a Renson bemutató videóját!

 


Színválaszték

Az alumínium szerkezet felülete egyedülálló módon nem fényes, hanem szemcsés, amit a RAL-színskála szerint egyedileg lehet színtereztetni.

A Renson TopFix árnyékoló textilje a Fixscreen-be elérhetők textilek közül választható ki. A textilek mind magas minőségű, UV álló anyagból készülnek, amik nem indulnak bomlásnak az idő előrehaladtával sem.

Az elérhető szín-és anyagminták megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • esőérzékelő
  • szél-és fényérzékelő

 


Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. méret 400x500 cm
egy mező max. felülete 20 m2
max. sorolhatóság 3 mező
szélállóság 120 km/h
min. dőlésszög
max. dőlésszög 35°