×

Zsanéros szúnyogháló


A zsanéros szúnyogháló kifejezetten ajtókra való, nyitható termék. Erős alumínium keretének és hálójának köszönhetően időtálló, strapabíró szúnyogháló. Lefutói kefével vannak ellátva.

12 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Esztétikus
 Termékleírás

A zsanéros szúnyogháló kívülről, rugós zsanérok segítségével kerül rögzítésre a nyílászáróra. Egyaránt alkalmas fa, műanyag és alumíniumból készült ajtókra is.
A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális szélessége 120 cm lehet egy szárny esetén, maximális magassága pedig 210 cm.

A háló stabilitása érdekében minden esetben keresztmerevítővel rendelkezik, amely kilincs profilú.

A zsanéros szúnyoghálók alacsonyabb árkategóriába tartoznak, így költséghatékony és egyszerű megoldást jelentenek a rovarok kívül tartására. Kialakításuk miatt nagyobb a helyigényük, ezért ha vékonyabb profilú szúnyoghálót szeretne az ajtóra, akkor a pliszé szúnyoghálót javasoljuk.


Színválaszték

  • szürke háló
  • Look+ fekete háló

A keret alapesetben fehér vagy barna színben kérhető , illetve az alumínium kerettel rendelkező verziók a RAL-színskála alapján egyedileg is színtereztethetők. Továbbá felárral választható fahatású, RENOLIT fólia is.

RENLOIT fólia színek:

  • aranytölgy
  • mahagóni
  • dió

Vezérlés

A szúnyoghálók kizárólag manuálisan működtethetők.


Műszaki adatok

Adatok Méretek
keret 45x20 mm
max. magasság 260 cm
max. szélesség 120 cm