×

Fix szúnyogháló


Hagyományos szúnyogháló típus, mely fixen a nyílászáróhoz van rögzítve. 100%-os védelmet nyújt a repülő és mászó rovarokkal szemben egyaránt. Kizárólag ablakokhoz szerelhető fel.

12 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Esztétikus
 Termékleírás

A fix szúnyogháló az egyik legismertebb és legegyszerűbb termék, amely kizárólag ablakokra alkalmas. Nem nyitható, így amennyiben ajtóra szeretnénk szúnyoghálót, úgy a zsanéros, a mobil vagy a pliszé szúnyoghálókat javasoljuk. Kívülről vagy belülről kerül rögzítésre a nyílászáróhoz klipszek, illetve rögzítő fülek segítségével. 

A fix szúnyoghálókat többféle kivitelezéssel tudjuk felszerelni, attól függően, hogy hol található az adott ablak, illetve milyen típusú a nyílászáró.

 

 

  • Isso Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil, amely 60°-os és 90°-os peremmel is kérhető. Rögzítő klipszek segítségével kerül felszerelésre, így kívülről és belülről egyaránt felszerelhető. A téli időszakban könnyen le lehet venni a szúnyoghálót, így megóvhatja a fagyástól. Emellett a klipszek előnye, hogy roncsolásmentesen és kívülről láthatatlanul rögzítik a szúnyoghálót a nyílászáróhoz. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 120x120 cm lehet.

  • 24 x 22 Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil. Ráfordítható rögzítő fülekkel van felszerelve, így bármikor könnyen levehető, valamint belülről is kivitelezhető. Előnyös olyan nyílászárókra, amelyek szellőzővel vagy vízvetővel vannak ellátva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 180x180 cm lehet.

  • 24 x 8 Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil. Csak kívülről szerelhető fel, a nyílászáró tokjához csavarozva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 180x180 cm lehet.

  • 20 x 9 Fix szúnyogháló

Műanyag kerettel és rejtett sarokelemekkel rendelkező profil, amely elsősorban kisméretű nyílászárókra ajánlott. Csak kívülről szerelhető fel, a nyílászáró tokjához csavarozva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 60 x 90 cm lehet.

 


Színválaszték

  • szürke háló
  • Look+ fekete háló

A keret alapesetben fehér vagy barna színben kérhető , illetve az alumínium keretes verziók a RAL-színskála alapján, akár egyedi színekben is színtereztethetők. Továbbá választható fahatású, RENOLIT fólia is, amely aranytölgy, mahagóni vagy dió színű lehet.

A szúnyoghálókba Soltis textil is kérhető, ami egyszerre árnyékol és védelmet nyújt a rovarok ellen.


Vezérlés

  • nem nyitható

Műszaki adatok

Adatok Isso Fix 24x22 Fix 24x8 Fix 20x9 Fix
max. szélesség 120 cm 180 cm 180 cm 60 cm
max. magasság 120 cm 180 cm 180 cm 90 cm
keret 32x11 mm 24x22 mm 24x8 mm 20x9 mm
max. felület 1.44 m2 3.24 m2 3.24 m2 0.54 m2