×

Winscreen textilárnyékoló


A Winscreen textilárnyékoló egy magyar fejlesztésű termék, melynek formavilága hasonlít a Renson Fixscreen árnyékolóéhoz. Bár a hazai gyártásnak köszönhetően az ára kedvezőbb, mégis egy minőségi termékről van szó. A különleges Soltis és Serge textilek széles választékában mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzolót. Használatával csökkenthető a belső tér felmelegedése és ezáltal az épület hűtési költségei is.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Esztétikus
 Termékleírás

 

A Winscreen textilárnyékoló egy filigrán szerkezet, mely kis helyen is elfér és a széles textilválasztéknak köszönhetően minden otthonhoz tökéletesen illeszkedik. A külső textilárnyékolók előnye, hogy a függönnyel ellentétben még az épületen kívül felfogják a hőt, viszont használatával nem lesz bezártság érzete az embernek.

Kétféle változatban érhető el:

  • külső tokos
  • vakolható tokos

A tokmérete nagyon kicsi, így a külső tokos változat esetén sem kell aggódnia, hogy elvesz a kilátásból, valamint olyan helyeken is elfér, ahol más külső árnyékoló nem. A kis tokméret ellenére nagy méretű, akár 300 cm széles textilek is beleilleszthetők. További előnye, hogy külső szerelőfedéllel rendelkezik, ezért könnyen javítható és a szövet cseréje is megoldható.

A textil szélei nincsenek rögzítve a szerkezethez, ezért nem ad teljes fényzárat. Továbbá ennek okán a textilek leeresztett állapotban nem funkcionálnak szúnyoghálóként.

A szerkezet sorolhatósága 600 cm szélességig és 270 cm magasságig megoldott. A maximális árnyékolási felület 8 nm lehet.

Nem szélálló! --> maximális szélállósága 48km/h


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint szintereztethető, valamint felár ellenében kérhető RENOLIT fahatású fóliával és Tiger Drylac felületkezeléssel is. A textilek is széles színválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Soltis 86 textil - 10 féle szín
  • Soltis 92 textil - 5 féle szín
  • Sergé textil - 50 féle szín

Az elérhető textilminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő


Műszaki adatok

  Külső tokos Vakolható tokos
Anyag hajlított alumínium alumínium
Tokvég 45°-os alulcsapott 90°-os
Max. magasság 300 cm 300 cm
Max. szélesség 300 cm 300 cm
Kapcsolt szerkezet max. szélesség 600 cm 600 cm