×

Winscreen textilárnyékoló


A Winscreen textilárnyékoló egy magyar fejlesztésű termék, melynek formavilága hasonlít a Renson Fixscreen árnyékolóéhoz. Bár a hazai gyártásnak köszönhetően az ára kedvezőbb, mégis egy minőségi termékről van szó. A különleges Soltis és Serge textilek széles választékában mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzolót. Használatával csökkenthető a belső tér felmelegedése és ezáltal az épület hűtési költségei is.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Esztétikus
 Termékleírás

 

A Winscreen textilárnyékoló egy filigrán szerkezet, mely kis helyen is elfér és a széles textilválasztéknak köszönhetően minden otthonhoz tökéletesen illeszkedik. A külső textilárnyékolók előnye, hogy a függönnyel ellentétben még az épületen kívül felfogják a hőt, viszont használatával nem lesz bezártság érzete az embernek.

Kétféle változatban érhető el:

  • külső tokos
  • vakolható tokos

A tokmérete nagyon kicsi, így a külső tokos változat esetén sem kell aggódnia, hogy elvesz a kilátásból, valamint olyan helyeken is elfér, ahol más külső árnyékoló nem. A kis tokméret ellenére nagy méretű, akár 300 cm széles textilek is beleilleszthetők. További előnye, hogy külső szerelőfedéllel rendelkezik, ezért könnyen javítható és a szövet cseréje is megoldható.

A textil szélei nincsenek rögzítve a szerkezethez, ezért nem ad teljes fényzárat. Továbbá ennek okán a textilek leeresztett állapotban nem funkcionálnak szúnyoghálóként.

A szerkezet sorolhatósága 600 cm szélességig és 270 cm magasságig megoldott. A maximális árnyékolási felület 8 nm lehet.

Nem szélálló! --> maximális szélállósága 48km/h


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint szintereztethető, valamint felár ellenében kérhető RENOLIT fahatású fóliával és Tiger Drylac felületkezeléssel is. A textilek is széles színválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Soltis 86 textil - 10 féle szín
  • Soltis 92 textil - 5 féle szín
  • Sergé textil - 50 féle szín

Az elérhető textilminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő


Műszaki adatok

  Külső tokos Vakolható tokos
Anyag hajlított alumínium alumínium
Tokvég 45°-os alulcsapott 90°-os
Tok mérete 100x100 mm 100x100 mm
Max. magasság 3000 mm 3000 mm
Max. szélesség 3000 mm 3000 mm
Kapcsolt szerkezet max. szélesség 6000 mm 6000 mm
Lefutó mérete 53x22 mm 53x22 mm
Záróléc mérete 40x20 mm 40x20 mm