×

Szalagfüggöny


A szalgfüggöny egyesíti a hagyományos sötétítő függöny és a lamellás árnyékoló előnyeit. Textillamellái forgathatók, melyekkel szabályozható a helyiségbe beeső fény mennyisége. Közkedvelt árnyékolója az irodáknak, rendelőknek és szalonoknak, de akár térelválasztóként is használható. Ugyanakkor éttermi konyhákba és fürdőszobákba is remek megoldás lehet, mivel lamellái készülhetnek PVC anyagból. 

12 hónap jótállás!

 


Magas minőségű termék
Állítható fénybeesés
Esztétikus
 Termékleírás

 

A szalagfüggöny állítható lamelláinak köszönhetően hangulatos fényviszonyokat tud teremteni bármely helyiségbe. Előszeretettel alkalmazzák irodákba és rendelőkbe, de akár térelválasztóként is. A széles színválasztéknak köszönhetően akár otthon is esztétikus megoldás lehet. 

Fix vagy állítható konzollal falra, klipsszel pedig mennyezetre rögzíthető. Akár háromszög alakú nyílászáróra is felhelyezhető.

A karnis alumíniumból készül és cserélhető kampókkal rendelkezik, melyekről egyszerűen leaakaszthatja a lamellákat. Amennyiben megunta a régieket, egyszerűen csak le kell akasztani a kampókról és feltenni az újat. Egészen nagy méretekben is el lehet készíteni, így akár 4.5 méter széles is lehet. A karnis egy oldalra, két oldalra vagy középre gyűjti össze a lamellákat. A gyűjtés irányát előre meg kell határozni, a legyártott termék ennek megfelelően már csak egy irányba gyűjthető.

A szalagfüggöny gyártója a magyar Atenád Kft., amely a hazai készítésnek köszönhetően kedvező-ár érték arányban kínálja az árnyékolókat.

 

 


Színválaszték

Kollekciók:
- Carol
- Corra
- Eclisse
- Evelin
- Sandra
- Sonia
- Vanessa
- Silent Harmony

Az elérhető szín- és anyagminták élőben megtekinthetők a gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gyöngylánc

Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. szélesség 450 cm
max. magasság 350 cm
alakos kivitel max. szélesség 250 cm
lamella max. magassága 380 cm