×

TITON - a gyártócég

 

 

 

Az idén már a 45. évfordulóját ünneplő Titon hosszú múltra tekint vissza: John Anderson, a jelenlegi elnökhelyettes alapította még 1972-ben, székhelye az angol Essex megyében található Colchester városa. A légbevezetőkre és szellőztetőrendszerekre szakosodott cég megalakulása óta kiemelt figyelmet és jelentős összegeket fordít kutatásra és fejlesztésre, melyek lehetővé teszik, hogy a legújabb technológiát vegyék igénybe. A folyamatos és töretlen feljődésnek köszönhetően már Európa és Ázsia számos országában és az USA-ban is fontos szerepet töltenek be.

 

 

A vállalat ISO 9001-es tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja a termékek és szolgáltatások kifogástalan minőségét. 2007-ben megkapták az ISO 14001-es tanúsítványt is, amellyel bizonyították a környezetvédelem iránti elkötelezettségüket.

 

 

A légbevezetők egyszerű és alternatív megoldást nyújtanak számunkra, mindazonáltal a HRV-rendszerek hatékony és felhasználóbarát típusai egyaránt alkalmasak lakossági és közületi felhasználásra is.

Jelenleg forgalmazott légbevezető-termékeik és hővisszanyerős szellőztetőrendszereik (HRV) mindegyike megfelel a vonatkozó EU-előírásoknak és szabványoknak (BSI EN 13141-1:2004 és EN 13141-7).