×

Roletta

 

 

 

Presztízs roletta, Presztízs Plusz, Presztízs Inox

 

Az örök klasszikus. Beltéri árnyékolókat tekintve ez az a termék, mely igen nagy népszerűségnek örvend évek óta. Ha valami olyasmit szeretnénk, mellyel még otthonosabbá varázsolhatjuk lakásunkat vagy házunkat, mindenképpen jó döntésnek bizonyulhat.

 

A roletta modern megjelenéssel, többféle kivitelben elérhető, így mindenki megtalálhatja azt, ami neki leginkább megfelel. Funkcionálisan természetesen az árnyékolás és a kíváncsi tekintetek kizárása a célja, ellenben manapság már dekorációs szerepet is betöltenek. Véd a káros UV-sugaraktól – és ez nem csak ránk, hanem bútorainkra is vonatkozik. Maximális méretei típustól függően változnak, működtetése pedig kézi vagy motoros kivitelű lehet.

 

Színvilága igen változatos, hiszen a RAL-skálából vagy a RENOLIT-fóliák közül válogathatunk, ugyanakkor ez a textilcsaládokra is elmondható, hisz hatféle létezik. Ami még különleges a rolettában, hogy igény esetén a textilek egyedi nyomással is készülhetnek - különleges hatást kölcsönözve ezáltal otthonunknak.