×

Varisol teraszárnyékoló


A Varisol teraszárnyékolója textiltetővel felszerelt, önálló vagy falhoz is rögzíthető szerkezet. Alkalmazásával új teret hozhatunk létre a kertben vagy leárnyékolhatjuk teraszunkat. Teteje dönthető és harmónikaszerűen összehúzható, így minden időhöz igazodik. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően hosszú évek múlva is olyan marad, mint újkorában.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Nagy méretek
 Termékleírás

A Varisol teraszárnyékolók ideálisak nagy méretű erkélyek, teraszok vagy kerti pihenők árnyékolására. Az árnyékoló állhat önállóan vagy falhoz rögzítve is, így a helyszín sajátosságaira alakítható. Formaviláguk vékony megjelenésű, ami azonban nagy méreteknél is stabilan tart. 

 

Varisol Q.bus

Önálló szerkezet, melynek egyedisége abban rejlik, hogy két árnyékoló elemből áll. A teteje szintén textil anyagból készül, viszont egyik eleme vízszintesen dönthető. A másik elem rá merőlegesen mozog, így többféle árnyékolási lehetőséget nyújt. A textil nem rögzített, harmónikaszerűen összehúzható. Oldalárnyékolókkal kiegészíthető, így akár teljesen körbe is lehet zárni. Igény szerint további extrákat is lehet bele telepíteni, mint például infrapaneleket.

A textiltetővel rendelkező teraszárnyékolókat télire érdemes behúzni, mivel hótűrése csak a szerkezetnek van, a tetőnek nincs.

Több szerkezet is építhető egymás mellé, ezért nagyobb felületek is leárnyékolhatók.


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint színtereztethető, valamint felár ellenében kérhető Tiger lakkozással is.

A textilek is széles szín- és anyagválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Acryl
  • Sattler
  • Varisol
  • egyéb speciális textilek

Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • esőérzékelő
  • szél-és fényérzékelő
  • infrapanel


Műszaki adatok

  max. árnyékolt felület max. szélesség kapcsolat szerkezet
Q.bus - 600 cm igen
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!