×

Renson Lapure teraszárnyékoló


A Renson csúcsminőségű kerti-és teraszárnyékoló rendszereivel új teret alkothat otthonában. A Lapure teraszárnyékoló egy félig falhoz rögzített, feszített textiltetővel rendelkező árnyékoló. Vékony, minimalista formavilága minden helyen jól mutat. Egyedi vízelvezető rendszere révén, akkor sem áznak el az alatta található bútorok, ha közvetlenül egy heves esőzés után nyitjuk ki az árnyékolót. Prémium minőségű termék
Szélálló
Esztétikus
 Termékleírás

 

A Lapure teraszárnyékoló egyik felét falhoz kell rögzíteni, másik két tartóoszlopa pedig szabadon áll. A tető speciális, Topfix Max vízálló textilárnyékolóból készül, amelynek minimális dőlésszöge 10°. Teljesen elhúzható, így maximális kilátást biztosít.

Különlegessége, hogy az oszlopokból kétféle típus is létezik. Egyik esetben a tető túlnyúlik a tartóoszlopokon, így a kora reggeli vagy a késő délutáni napsugarak elől is megfelelő árnyékolást biztosít. A másik esetben a lábak végpozícióban vannak, ezért a vízelvezetés még a tető félig nyitott állapotában is ezeken keresztül történik.

 

Szerkezete:

Vékony kivitelű, így nem vesz el a kilátásból és minimalista stílust kölcsönöz a terasznak. 

Egyedi vízelvezető rendszerrel ellátott, aminek hála a tető nyitott állapotában is képes elvezetni a vizet. Amennyiben megfelelően van tisztítva, úgy a szakadó eső sem jelent problémát, megkímélve ezzel az alatta található bútorokat az esetleges elázástól.

A Lapure teraszárnyékolóba nem integrálhatók oldalelemek, ugyanakkor utólag fel lehet mellé állítani Fixscreen textilárnyékolót. 

 

Extrák:

  • beépített LED világítás

 

 

 

 

Nézze meg a Renson bemutató videóját!

 


Színválaszték

Az alumínium szerkezet felülete egyedülálló módon nem fényes, hanem szemcsés, amit a RAL-színskála szerint egyedileg lehet színtereztetni.

A Renson TopFix árnyékoló textilje a Fixscreen-be elérhetők textilek közül választható ki. A textilek mind magas minőségű, UV álló anyagból készülnek, amik nem indulnak bomlásnak az idő előrehaladtával sem.

Az elérhető szín-és anyagminták megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • esőérzékelő
  • szél-és fényérzékelő

 


Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. méret 400x500 cm
egy mező max. felülete 20 m2
max. sorolhatóság 3 mező
szélállóság 120 km/h
min. dőlésszög
max. dőlésszög 35°
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!