×

Fix szúnyogháló


Hagyományos szúnyogháló típus, mely fixen a nyílászáróhoz van rögzítve. 100%-os védelmet nyújt a repülő és mászó rovarokkal szemben egyaránt. Kizárólag ablakokhoz szerelhető fel.

12 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Esztétikus
 Termékleírás

A fix szúnyogháló az egyik legismertebb és legegyszerűbb termék, amely kizárólag ablakokra alkalmas. Nem nyitható, így amennyiben ajtóra szeretnénk szúnyoghálót, úgy a zsanéros, a mobil vagy a pliszé szúnyoghálókat javasoljuk. Kívülről vagy belülről kerül rögzítésre a nyílászáróhoz klipszek, illetve rögzítő fülek segítségével. 

A fix szúnyoghálókat többféle kivitelezéssel tudjuk felszerelni, attól függően, hogy hol található az adott ablak, illetve milyen típusú a nyílászáró.

 

 

  • Isso Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil, amely 60°-os és 90°-os peremmel is kérhető. Rögzítő klipszek segítségével kerül felszerelésre, így kívülről és belülről egyaránt felszerelhető. A téli időszakban könnyen le lehet venni a szúnyoghálót, így megóvhatja a fagyástól. Emellett a klipszek előnye, hogy roncsolásmentesen és kívülről láthatatlanul rögzítik a szúnyoghálót a nyílászáróhoz. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 120x120 cm lehet.

  • 24 x 22 Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil. Ráfordítható rögzítő fülekkel van felszerelve, így bármikor könnyen levehető, valamint belülről is kivitelezhető. Előnyös olyan nyílászárókra, amelyek szellőzővel vagy vízvetővel vannak ellátva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 180x180 cm lehet.

  • 24 x 8 Fix szúnyogháló

Alumínium kerettel és rejtett sarokelemmel rendelkező profil. Csak kívülről szerelhető fel, a nyílászáró tokjához csavarozva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 180x180 cm lehet.

  • 20 x 9 Fix szúnyogháló

Műanyag kerettel és rejtett sarokelemekkel rendelkező profil, amely elsősorban kisméretű nyílászárókra ajánlott. Csak kívülről szerelhető fel, a nyílászáró tokjához csavarozva. A háló szürke, üvegszálas kivitelben érhető el, amely gumi szalagos rögzítéssel rendelkezik. Maximális mérete 60 x 90 cm lehet.

 


Színválaszték

  • szürke háló
  • Look+ fekete háló

A keret alapesetben fehér vagy barna színben kérhető , illetve az alumínium keretes verziók a RAL-színskála alapján, akár egyedi színekben is színtereztethetők. Továbbá választható fahatású, RENOLIT fólia is, amely aranytölgy, mahagóni vagy dió színű lehet.

A szúnyoghálókba Soltis textil is kérhető, ami egyszerre árnyékol és védelmet nyújt a rovarok ellen.


Vezérlés

  • nem nyitható

Műszaki adatok

Adatok Isso Fix 24x22 Fix 24x8 Fix 20x9 Fix
max. szélesség 120 cm 180 cm 180 cm 60 cm
max. magasság 120 cm 180 cm 180 cm 90 cm
keret 32x11 mm 24x22 mm 24x8 mm 20x9 mm
max. felület 1.44 m2 3.24 m2 3.24 m2 0.54 m2

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!