×

Winscreen Mini textilárnyékoló


Jellemzők

  • minimális helyet foglal
  • költséghatékony árnyékoló
  • szélállósága max 48 km/h
  • teljes fényzárt ad
  • 24 hónap jótállás
  • Atenád márka
  • nem motorizálható, kivéve beltéren
 


Magas minőségű termék
Tökéletesen illeszkedik
Esztétikus
 

A Winscreen Mini textilárnyékoló remekül alkalmazható olyan ablakokra, ahova nincs lehetőség más külső árnyékolót felszerelni, hiszen nagyon kicsi (6x6 cm) tokmérettel rendelkezik. A kicsi tokméretnek köszönhetően nem vesz el a nyílászáróból, így nem zavarja a kilátást és mindenhol esztétikusan mutat. Fontos viszont, hogy ennél a terméknél nincs lehetőség vakolható tokos változatot kérni, valamint a kapcsolt és osztott szerkezet sem megoldható. A textil zárt tokban helyezkedik el, ezért megvédi a szövetet az időjárási hatásoktól.

Kivitelezéskor a Winscreen Mini a nyílászáróra, illetve helyhiány esetén a nyílászáró fölé is felszerelhető.

Elsődlegesen külső árnyékolásra született, de könnyű kezelhetősége és kis méretei miatt beltére is felszerelhető.

Az árnyékolórendszer textiljei leeresztett állapotban szúnyoghálóként is funkcionálnak, így egyszerre árnyékol és véd a rovarok ellen.


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint szintereztethető, valamint felár ellenében kérhető RENOLIT fahatású fóliával.
A textilek széles színválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Soltis 86 textil - 10 féle szín

  •  Soltis 92 textil - 5 féle szín 

Mindkét textilcsalád különlegessége, hogy gyűrődésmentes anyagból készül.

Az textilmintákat élőben megtekintheti gödöllői bemutatótermünkben, vagy a helyszíni felmérés során kérheti kollégáinktól is.


Vezérlés

  • kézi - fix akasztós

Motorizálásra csak beltéri használat esetén van lehetőség.


Műszaki adatok

 

Adatok  Méretek
min. szélesség 40 cm
min. magasság 40 cm
max. szélesség 200 cm
max. magasság 200 cm
lefutó mérete 38x22 mm
tengely 24 mm

 

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!