×

Winscreen textilárnyékoló


A Winscreen textilárnyékoló egy magyar fejlesztésű termék, melynek formavilága hasonlít a Renson Fixscreen árnyékolóéhoz. Bár a hazai gyártásnak köszönhetően az ára kedvezőbb, mégis egy minőségi termékről van szó. A különleges Soltis és Serge textilek széles választékában mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzolót. Használatával csökkenthető a belső tér felmelegedése és ezáltal az épület hűtési költségei is.

24 hónap jótállás!Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Esztétikus
 Termékleírás

 

A Winscreen textilárnyékoló egy filigrán szerkezet, mely kis helyen is elfér és a széles textilválasztéknak köszönhetően minden otthonhoz tökéletesen illeszkedik. A külső textilárnyékolók előnye, hogy a függönnyel ellentétben még az épületen kívül felfogják a hőt, viszont használatával nem lesz bezártság érzete az embernek.

Kétféle változatban érhető el:

  • külső tokos
  • vakolható tokos

A tokmérete nagyon kicsi, így a külső tokos változat esetén sem kell aggódnia, hogy elvesz a kilátásból, valamint olyan helyeken is elfér, ahol más külső árnyékoló nem. A kis tokméret ellenére nagy méretű, akár 300 cm széles textilek is beleilleszthetők. További előnye, hogy külső szerelőfedéllel rendelkezik, ezért könnyen javítható és a szövet cseréje is megoldható.

A textil szélei nincsenek rögzítve a szerkezethez, ezért nem ad teljes fényzárat. Továbbá ennek okán a textilek leeresztett állapotban nem funkcionálnak szúnyoghálóként.

A szerkezet sorolhatósága 600 cm szélességig és 270 cm magasságig megoldott. A maximális árnyékolási felület 8 nm lehet.

Nem szélálló! --> maximális szélállósága 48km/h


Színválaszték

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint szintereztethető, valamint felár ellenében kérhető RENOLIT fahatású fóliával és Tiger Drylac felületkezeléssel is. A textilek is széles színválasztékban állnak rendelkezésre:

  • Soltis 86 textil - 10 féle szín
  • Soltis 92 textil - 5 féle szín
  • Sergé textil - 50 féle szín

Az elérhető textilminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gurtni
  • motoros - fali kapcsoló, távirányító
  • okos otthon

Extrák:

  • szél-és fényérzékelő


Műszaki adatok

  Külső tokos Vakolható tokos
Anyag hajlított alumínium alumínium
Tokvég 45°-os alulcsapott 90°-os
Tok mérete 100x100 mm 100x100 mm
Max. magasság 3000 mm 3000 mm
Max. szélesség 3000 mm 3000 mm
Kapcsolt szerkezet max. szélesség 6000 mm 6000 mm
Lefutó mérete 53x22 mm 53x22 mm
Záróléc mérete 40x20 mm 40x20 mm

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!