×

Tolózsalugáter - Loggia


Mediterrán hangulatú, tolópaneles árnyékoló, amely különleges megjelenést kölcsönöz a nagy üvegfelületeknek. A sínes kivitelezésnek köszönhetően szélessége korlátlan lehet, így kiválóan alkalmas teraszok, télikertek, körfolyosók árnyékolására, de teraszárnyékolókba is építhető. 

A paneleket egyszerűen lehet kézzel mozgatni arra a területre, amit éppen árnyékolni szeretnénk.Prémium minőségű termék
Nagy méretek
Esztétikus
Termékleírás

 

A tolózsalugáter paneljei szabadon mozgathatók a görgők segítségével, amivel szabályozható a helyiségbe beeső fény, ugyanakkor zárt állapotban sem sötétíti el a teret. A hűsítő árnyék mellett további előnye, hogy a lamellák közötti rések biztosítják a megfelelő szellőzést is.
A fix lamellák alumíniumból készülnek és 3 cm-re helyezkednek el egymástól. Mozgatható lamellás változat is elérhető, amely szintén alumíniumból készül. Ez további szabadságot nyújt a fénnyel való játékban, hiszen nem csak a panelekkel, hanem magukkal a lamellákkal is szabályozható a fény beesése.
Szerkezete időtálló extrudált alumíniumból készül, nem igényel utólagos festést vagy speciális kezelést.

Alumínium lamella:

- 65×16 mm méretű
- max 150 cm széles és 300 cm magas panelméretek


Színválaszték

Az alumínium lamellák a RAL színskála alapján bármilyen színre szintereztethetők, valamint fautánzatú festésűek is lehetnek.

Az alumínium szerkezet a RAL-színskála szerint egyedileg lehet szintereztetni.


Vezérlés

- Kézi működtetés: a felfüggesztett görgők és sínes rendszer biztosítja az egyszerű mozgatást.

 

 


Műszaki adatok

Adatok szélesség x magasság
min. panelméret 50x50 cm
max. panelméret 150x300 cm
keret mérete 40x40 mmNagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!