×

Műanyag redőny - Atenád Easyplast


Az ipari műanyagból készült redőny minőségi, mégis kezdvező árú megoldást nyújt. Az alumínium redőnyhöz hasonló formavilága miatt sokak által kedvelt redőnytípus. A hazai piacon egyedülállónak számító módon, a lécei arriterezhetők, melynek köszönhetően a redőny hosszú időn át akadálymentesen működtethető.

 24 hónap jótállás!Véd az UV sugárzás ellen
Esztétikus
Bővíthető
 Termékleírás

 

A műanyag redőny az egyik legismertebb és legelterjedtebb árnyékoló Magyarországon. Egyszerűen kezelhető, pénztárcabarát szerkezet, ami az ipari műanyagnak köszönhetően ellenállóbb, mint sok más gyártó terméke. Megjelenése nagyon hasonlít az alumínium redőny formavilágához, így esztétikailag is kedvező választás lehet.

 

A redőnyrendszer külső tokos és vakolható tokos változatban is elérhető:

Vakolható tok Külső tok

- redőnytok elvakolásra kerül a homlokzatba

- építkezésnél és homlokzatfelújításnál használato

- redőnytok látható marad a homlokzaton

- utólagos redőnybeépítéskor használatos

 

Tokrendszer

A horganyzott vaslemez tokban műanyag (fedett) lefutók találhatók. A záróléc anyag szintén alumínium és gumikéderrel ellátott.

 

Elérhető tokformák:

2x45°-os, alul felül csapott (kopi) 45°-os alul csapott


       

Szúnyoghálóval kiegészíthető 

A szúnyoghálót a redőnytokba integráltan (kombi rendszer), illetve különállóan is fel lehet szerelni. Az integrált szúnyogháló előnye, hogy a háló a redőnytől függetlenül működtethető, valamint kevesebb helyet vesz el a nyílászáróból, mint ha külön szerelnénk fel.

Típusok:

  • fix akasztós
  • mobil
  • pliszé (ajtóra)

 

Tovább a szúnyoghálókra


Színválaszték

Az Easyplast redőnyök alapáron fehér műanyag lécekkel rendelkeznek.

A szerkezet kizárólag fehér színű lehet.


Vezérlés

  • kézi - gurtni, zsinór

A műanyag redőnyök működtetése kézileg javasolt, de lehetőség van motorizált redőnyt is kérni.


Műszaki adatok

Adatok  Méretek
redőnytok  137/165/180 mm
lefutó 53×22 mm szimpla, 53×44 mm dupla
redőnytok max. szélesség osztva 250 cm
redőnyléc súlya 3kg/m2
redőnyléc vastagsága 37 mm
tokvég

137 /165 / 180 mm (45°-os)

137 / 165 mm (kopi)

 
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Péter:

Köszönöm szépen a munkát melyet kimagasló minőségben sikerült abszolválni. Megerősítem, hogy a jövőben is Önöket fogom választani kérdés nélkül. A csapat lelkiismeretes és korrekt volt minden tekintetben, sok sikert kívánok Önöknek!

:

Sajnos nem tudtam jelen lenni a szerelésnél, de férjem nagyon elégedett volt a profi munkavégzéssel és az eredmény is nagyon jó lett. Köszönöm a munkájukat, nagyon elégedett vagyok.

Pál - Loggia tolózsalugáter:

Köszönettel szeretném visszaigazolni, hogy a megrendelt terméket kollégái felszerelték a lakásomban. Fontos, hogy mind a termékkel, mind pedig azzal a móddal, ahogyan a kollégák dolgoztak teljesen meg vagyok elégedve. Igazán ritkaság ma azt látni, hogy a munkát végzők igazán professzionális szakemberként viselkednek minden szempontból (technikai – emberi). Bodnár Attila és csapata minden esetlegesen felmerülő helyi műszaki problémát indulattól mentesen és kizárólag a minőségi megoldás megkeresésére koncentrálva oldott meg. Magam is műszaki ember vagyok -építészmérnök-, és igazán megnyugtató volt, hogy ilyen emberek dolgoztak nálam! Ahol csak tudom, ajánlani fogom az Önök cégét!