×

Szalagfüggöny


A szalgfüggöny egyesíti a hagyományos sötétítő függöny és a lamellás árnyékoló előnyeit. Textillamellái forgathatók, melyekkel szabályozható a helyiségbe beeső fény mennyisége. Közkedvelt árnyékolója az irodáknak, rendelőknek és szalonoknak, de akár térelválasztóként is használható. Ugyanakkor éttermi konyhákba és fürdőszobákba is remek megoldás lehet, mivel lamellái készülhetnek PVC anyagból. 

12 hónap jótállás!

 


Magas minőségű termék
Állítható fénybeesés
Esztétikus
 Termékleírás

 

A szalagfüggöny állítható lamelláinak köszönhetően hangulatos fényviszonyokat tud teremteni bármely helyiségbe. Előszeretettel alkalmazzák irodákba és rendelőkbe, de akár térelválasztóként is. A széles színválasztéknak köszönhetően akár otthon is esztétikus megoldás lehet. 

Fix vagy állítható konzollal falra, klipsszel pedig mennyezetre rögzíthető. Akár háromszög alakú nyílászáróra is felhelyezhető.

A karnis alumíniumból készül és cserélhető kampókkal rendelkezik, melyekről egyszerűen leaakaszthatja a lamellákat. Amennyiben megunta a régieket, egyszerűen csak le kell akasztani a kampókról és feltenni az újat. Egészen nagy méretekben is el lehet készíteni, így akár 4.5 méter széles is lehet. A karnis egy oldalra, két oldalra vagy középre gyűjti össze a lamellákat. A gyűjtés irányát előre meg kell határozni, a legyártott termék ennek megfelelően már csak egy irányba gyűjthető.

A szalagfüggöny gyártója a magyar Atenád Kft., amely a hazai készítésnek köszönhetően kedvező-ár érték arányban kínálja az árnyékolókat.

 

 


Színválaszték

Kollekciók:
- Carol
- Corra
- Eclisse
- Evelin
- Sandra
- Sonia
- Vanessa
- Silent Harmony

Az elérhető szín- és anyagminták élőben megtekinthetők a gödöllői bemutatótermünkben vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - gyöngylánc

Műszaki adatok

Adatok Méretek
max. szélesség 450 cm
max. magasság 350 cm
alakos kivitel max. szélesség 250 cm
lamella max. magassága 380 cm

 

Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!