×

Reluxa


Az alumínium vagy fa reluxa segítségével szabályozható a helyiségbe beeső fény mennyisége. Vékony szerkezetének köszönhetően bármilyen ablak típusra felszerelhető anélkül, hogy elvenne a kilátásból. Alakos kivitelben is gyártható, így különleges formájú ablakokhoz is ideális. Remekül tud mutatni irodákban és rendelőkben, de otthoni használatra is alkalmas.

12 hónap jótállás

 


Magas minőségű termék
Véd az UV sugárzás ellen
Állítható fénybeesés
 Termékleírás

A reluxa az egyik legrégebbi árnyékoló fajta, amely ma már korszerű alumínium vagy trópusi fa alapanyagokból készül, ezáltal sokkal tartósabb, mint elődei. Az alumínium reluxa alakos, háromszög formájú ablakokra is kivitelezhető, ezért alkalmas olyan helyekre, ahová más típusú árnyékolót nem lehet felszerelni. Bukó ablakok esetén ajánlott feszített kivitelt kérni. Lamellái tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezért fényzáró képessége nagyon jó.

A reluxa a nyílászáró üvegezőlécei közé rejtett konzollal kerül felszerelésre, illetve a trópusi fa anyagú esetén a nyílászáró szárnyaira lesz felfúrva.

 

Két típus érhető el:

 

  • Isoline alumínium reluxa

Alumínium lamellákkal és záróléccel rendelkező reluxa, amely szorosan illeszkedik a nyílászáróhoz. A lamellák 16 mm vagy 25 mm szélességű C profil szerkezetűek. Szélessége 240 cm, magássága 250 cm, maximális felülete pedig 2,4 nm lehet.

 

  • Fa reluxa

Trópusi fából készült, 25 mm vagy 50 mm-es lamellákból áll. Acél karnissal és fa takaróléccel rendelkezik, valamint záróléce is fából készül. Ideális olyan helyekre, ahol a fa anyag dominálja a helyiséget. Maximális szélessége 240 cm, maximális magassága pedig 300 cm.


Színválaszték

A reluxa színe alapesetben fehér. Ezen kívül további 35 színből választhatók még alumínium lamellák.

A trópusi fa záróléc és takaróléc színei:

  • fehér
  • natúr
  • zöld
  • cseresznye
  • mahagóni
  • arany
  • juhar

Ezeken kívül felára ellenében az alumínium reluxa a Tiger Drylac színeiben is rendelhető.

A fa reluxa lamellái 20 színben érhetők el.

Az elérhető színminták élőben megtekinthetők gödöllői bemutatótermünkben, vagy a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

  • kézi - üvegpálca, gyöngylánc, zsinór

 


Műszaki adatok

Adatok Isoline alumínium reluxa Fa reluxa
  szélesség x magasság
max. felület 2.4 m2 4 m2
szélesség (min-max) 20-240 cm 30-240 cm
magasság (min-max) 30-250 cm 30-300 cm
karnis méret 28x48 mm 55x50 mm vagy 75x60 mm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!