×

Díszroló


A díszroló tökéletes választás nehezen elérhető helyek vagy bukóablakok árnyékolására. Filigrán alumínium szerkezete bármilyen nyílászáróhoz felszerelhető. Nemcsak hogy praktikus, de remek díszítőelem is egyben. Széles textilválasztékában minden megtalálja az otthonához illőt.

12 hónap jótállás!

 


Magas minőségű termék
Tökéletesen illeszkedik
Esztétikus
 Termékleírás

A díszroló egy vékony alumínium tokszerkezettel rendelkező roletta, mely tökéletes nyíló- és bukóablakokhoz is, mivel textilje nem esik előre az ablak nyitásakor. Textilje az oldalakon rögzítve van, ezért a megfelelő textil mellett, akár teljes fényzár is elérhető vele. Előnye, hogy egészen kis nyílászáróra is felszerelhető, ezért alkalmas mellékhelyiségek, folyosói ablakok és magasan lévő ablakok árnyékolására.

A textil egy tokszerkezetben helyezkedik el, amely megvédi a koszolódástól, így kevésbé igényel karbantartást.

Az elkészíthető méretek a választott textiltől is függnek.

 


Színválaszték

Az alumínium részek alapszíne fehér, azonban felár ellenében a RAL- színskála szerint színtereztethetők, valamint RENOLIT fahatású fóliával is bevonhatók. 

Kollekciók:
- Eco Silk
- Eco Lux
- Scala 1 (fényáteresztő)
- Scala 2 (fényáteresztő)
- Scala Plusz (fényzáró)
- Woodlook
- Feeling
- Silent Harmony (hangelnyelő)
- Egyedi nyomatos

Az elérhető szín- és anyagválaszték élőben megtekinthető gödöllői bemutatótermünkben, illetve a helyszíni felmérés során kollégáinknál.


Vezérlés

A díszroló vezérlése kizárólag kézileg, gyöngylánccal megoldott. 


Műszaki adatok

Adatok Méretek (szélesség x magasság)
Scala textillel 150x200 cm
Scala Plusz textillel 150x120 cm
Woodlook textillel 150x190 cm
Eco-Silk textillel 150x200 cm
Eco-Lux textillel 150x120 cm
Silent Harmony 150x200 cm
Feeling 150x180 cm
Nagy Ágnes:

Nagyon kedves csapat, profi munkavégzés. Igyekeztek minden igényünket figyelembe venni már a legelején. Hasznos tanácsokkal láttak el az árnyékolást illetően (mi lenne számunkra a legalkalmasabb termék). A szerelők rendezetten és tisztán dolgoztak és a munka végeztével összetakarítottak maguk után. Talán az egyik legpozitívabb dolog, hogy a szerelés alkalmával az szerelők olyan dolgokban is igyekeztek segíteni amiben eredetileg nem állapodtunk meg. Szívből ajánlom Őket.

budapesti ügyfél:

Nagyon köszönöm a visszajelzést és a profi segítséget, amit a kollégáik nyújtottak számunkra! Nagyon megdolgoztak azért, hogy újra működjön a rendszerünk. Ha az üzleti partnereim közül valaki építkezni fog és pergolát/árnyékolót szeretne kialakítani, biztosan Önöket fogom ajánlani! Ritka manapság az építőiparban ez a fajta pozitív hozzáállás

Forgó András:

Elégedett voltam a Mavent szolgáltatásával, műanyag, alumínium redőnyt, és zsaluziát is szereltek nálam. A kommunikáció a hosszas egyeztetések alatt mindig kiválóan működött, hamar, érdemben válaszoltak. A kivitelező szakemberek is szépen, tisztán dolgoztak. Lehet, hogy nem a legolcsóbbak a piacon, de messze nem a legdrágábbak, és a megbízhatóság a mai viszonyok között rengeteget ér. Köszönöm még egyszer az elvégzett munkát.

Lénárd Márta:

Ajánlás révén találtam rá a Maventra. Maximálisan elégedett vagyok a Csapattal, már maga az ajánlatadás is korrekt volt. A szereléskor precízen, tisztán (!) és gyorsan dolgoztak a Fiúk. Köszönöm,hogy minden igényünket teljesítették és abszolút segítőkészek voltak minden tekintetben. Amiben megállapodtunk, az úgy is lett. A napellenző pedig igazán minőségi darab. Ritka manapság az ilyen Csapat. Szívből ajánlom Mindenkinek.

Gábor:

A mai napon megtörtént a kivitelezés. Ezúton is szeretném megköszönni a szép és igényes munkát, elismerésem a kollégák hozzáállásához. Kértem még további árnyékolóra felmérést, ezekre várjuk az árajánlatot.

Tamás és Viki:

Még élőben nem láttuk a felszerelt redőnyöket, de az elmondottak alapján minden rendben zajlott és igényesen, szép, minőségi munkát végeztek a srácok. Szeretném megköszönni Nekik (és természetesen Nektek), hogy az elektromos hibát is kijavították! Örülünk, hogy a Balázs segítségével rátok "találtunk"! Szeretnénk az egész Mavent csapatnak Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni!