×

Winscreen Mini

 

 

 

Hasonlóan a Winscreenhez, a Winscreen Mini is magyar termék, mely nevéből fakadóan kisebb tokmérettel rendelkezik, mint „felnőtt” társa. Ettől függetlenül ugyanolyan jó szolgálatot tehet nekünk, hiszen ennek a típusnak is számtalan kedvező tulajdonsága van.

 

A Winscreen Mini ár-érték arányban a legkedvezőbb, és elsősorban kültéri árnyékolásra ajánlott. Azonban ha úgy döntünk, hogy beltéren is alkalmaznánk, az sem okoz gondot, ugyanis minimális tokméretének és függőleges, kézi működtetésének köszönhetően ez is megoldható. Mivel árnyékoló és szúnyogháló egyben, többfunkciós. A textil rejtetten rögzül a vezetősínbe, így elkerülhető, hogy gyűrődjön, illetve folyamatosan feszes, ami mind esztétikai, mind funkcionális szempontból igencsak fontos. Nevéből fakadóan kisebb ablakokra is alkalmazható, illetve olyan nyílászárókra is, ahová amúgy nincs lehetőségünk redőnyt felszerelni.

 

Ami az alumínium-szerkezetet illeti, alapszínben fehér és a barna, ám természetesen lehetséges más színekben is igényelni; ez jelenti a RAL-színskála alapján történő választást, a RENOLIT-fóliás kivitelt vagy akár a Tiger Drylac-ot. A szövet lehet Soltis 86 vagy Soltis 92. A 86-osnak nagyobb a légáteresztő képessége, és nagyobb átláthatóságot biztosít, a 92-es pedig egy sűrűbb szövésű textil, melynek segítségével jobban tudunk sötétíteni. Működtetése általában kézi fixakasztós rendszerrel megoldható.