×

Winscreen

 

 

 

Magyar termék, mely modern, esztétikus, és általa valóban egyedivé tehetjük lakásunkat vagy házunkat. Legyen minimalista vagy klasszikus stílusú otthonunk, biztosak lehetünk benne, hogy a Winscreenben nem fogunk csalódni. Harmonikusan illeszkedik mind színben, mind stílusban, melyhez nagyban hozzájárul az is, hogy széles színválasztékban rendelhető.

 

Az alábbiakban bemutatjuk, mi jellemzi a Winscreent. A textil nem a vezetősínben helyezkedik el, és kétféle tokszerkezet választható (külső tokos és vakolható). Kisebb tokméretének köszönhetően kevesebbet takar el a nyílászáró felületéből, mely sokszor gondot okoz. Igaz ugyan, hogy a tokméret rendkívül kicsi, mégis, a nagy textilméret is könnyen beleapplikálható. Könnyű működtetni, válasszunk akár kézi (gurtnis), akár motoros variációt, hiszen mindenkinek más az igénye.

 

Használatával kiküszöbölhető a beltér túlmelegedése, hiszen a hő nem jut át az üvegfelületeken, ezáltal egyértelműen komfortosabban érezhetjük magunkat a nagy, nyári melegekben. Kiváló ár-érték aránnyal bír, használatával a hűtési költségek csökkenthetőek. A választható textilek a Soltis és a Sergé, melyek magas minőségűek, és különleges anyaguknak köszönhetően amellett, hogy óvnak a naptól, tökéletesen biztosítják a szórt fény beáramlását. Hogy a színválasztékról is szóljunk, a RAL-skála, a RENOLIT-fóliás bevonat és a Tiger Drylac közül lehet választani a tok, a tokvég, a vezetősín és a záróléc színeit illetően.