×

Télikert-árnyékoló

 

 

 

VARISOL W300 télikert-árnyékoló

 

Egy télikert önmagában is romantikus hangulatot áraszt - legyen akár tél, akár nyár -, ugyanakkor ügyelnünk kell arra is, hogy megfelelően tudjuk árnyékolni. Variáció számtalan van, elképzelés szintúgy, a VARISOL pedig megalkotta a megoldásokat.

 

A VARISOL W300-as kettős rugós ellenfeszítésű, melynek segítségével a textil bármilyen állásban is van, mindig ugyanolyan feszes marad. Esztétikus megjelenésű, hiszen vékony profilokból készül; szélessége és kinyúlása egyaránt maximum 450 cm lehet. Egy mezővel 18m2-nyi felületet tudunk leárnyékolni (motoros mozgatással), emellett lehetséges összekapcsolni több szerkezetet (max. 4 db), azonban nem árt tudni, hogy csak kettő működtethető egy motorral.

 

Szélállósága 60-80 km/h közé tehető. Működtetése kézi mozgatással megoldott. Színválasztéka a RAL-skála szerint alakul, és textileket illetően is bőséges a kínálat (Acryl, Swella Sunsilk, Sattler Lumera, SOLTIS).

 

 

VARISOL W450 télikert-árnyékoló

 

Egy télikert önmagában is nagyon hangulatos, ellenben sokan vagyunk úgy vele, hogy ha már van egy ilyen kényelmes kuckónk, akkor megfelelően le tudjuk árnyékolni. Variáció és elképzelés számtalan létezik, a VARISOL pedig átültette mindezt a gyakorlatba.

 

A VARISOL W450-as télikert-árnyékoló esztétikus megjelenésű, hiszen – hasonlóan a VARISOL W300-hoz - vékony profilokból készül; maximális szélessége 600 cm, maximális kinyúlása pedig 500 cm lehet. Egy mezővel 30m2-nyi felületet tudunk leárnyékolni (motoros mozgatással). A szerkezet kettős rugós ellenfeszítésű, melynek segítségével a textil bármilyen állásban is van, mindig ugyanolyan feszes marad.

 

Szélállósága 45-48 km/h közé tehető. Működtetése kézi mozgatással megoldott. Színek tekintetében a RAL-skála mérvadó, ami pedig a textileket illeti, az Acryl, a Swella Sunsilk, a Sattler Lumera és a SOLTIS termékei azok, melyekből választhatunk.

 

 

VARISOL W500 télikert-árnyékoló

 

Télikert-árnyékolóból több olyan típus is létezik, melyek mindegyike igen tetszetős és kényelmes megoldásként szolgálhat télikertünk védelmét illetően. Hasonlít „kisebb testvéreihez”, a W300-as és a W450-es télikert-árnyékolókhoz, ellenben – nevéből fakadóan - más méretekkel rendelkezik.

 

A VARISOL W500-as télikert-árnyékoló ilyen módon esztétikus és kellemes megjelenésű. Vékony profilokból készül; maximális szélessége és kinyúlása is 650 cm lehet, egy mezővel pedig 30m2-nyi felületet tudunk leárnyékolni (mindezt motoros mozgatással). A szerkezet kettős rugós ellenfeszítésű, melynek segítségével a textil bármilyen állásban is van, mindig ugyanolyan feszes marad. Lehetőségünk van több szerkezetet is összekapcsolni (maximálisan négy mezőt, melyből kettő működhet egy motor által vezérelve).

 

Szélállósága 60-80 km/h közé tehető. Működtetése kézi mozgatással megoldott. Színek tekintetében a RAL-skálát kell figyelembe venni, ami pedig a textileket illeti, az Acryl, a Swella Sunsilk, a Sattler Lumera és a SOLTIS termékei azok, melyekből választhatunk.