×

Napellenző

 

 

 

VARISOL K100 mini tokozott napellenző

 

Egy napellenző, mely alá bármikor szívesen kiül akár az egész család. Az idő múlik, az évek telnek, nyáron a nap vakítóan süt, ellenben az évekkel korábban vásárolt K100 még mindig ugyanolyan szép, mintha csak most vásároltuk volna. Ez köszönhető a kiváló minőségnek és a magas műszaki tartalomnak egyaránt.

 

A VARISOL K100 mini abszolút prémium minőség a napellenzők közt. Különleges tulajdonságokkal bír, melyek közül érdemes megemlíteni, hogy időjárásállóak, UV-védelmük nagyon jó, sőt, egyes típusok még öntisztulóak is (ez utóbbi azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por vagy egyéb szennyeződés nem tapad meg rajta). Méreteit illetően maximális szélessége 5 méter, maximális kinyúlása 3 méter lehet, az egy mezővel árnyékolt felület pedig 15m2.

 

Szélállósága 45-48 km/h-ig garantált, működtetése motoros vezérlésű. A napellenző alumínium-szerkezete bármilyen RAL- vagy Tiger Drylac-színben rendelhető, textilválasztéka pedig igen bőséges (Acryl, Sattler Lumera, SOLTIS, speciálisan impregnált vízhatlan és PVC-textilek), így tökéletesen illik majd az épület egyéb részeihez.

 

 

VARISOL K200 kompakt tokozott napellenző

 

Árnyékolókat tekintve igen sokszínű a paletta, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiválaszthassuk a nekünk leginkább tetszőt, az otthonunkhoz leginkább illőt. Legyen éppen csak akkora, mely megóv a déli napsütéstől, vagy akkora, mely lefedi egész teraszunkat, és a tágabb baráti társaság is kényelmesen elfér alatta, a lényeg ugyanaz: betöltse azt a szerepet, amire használni szeretnénk.

 

A VARISOL K200 – hasonlóan a VARISOL K100 minihez – prémium minőséget képvisel a napellenzők közt. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, ezek közül kiemelhetjük, hogy amikor becsukjuk, a textil minden irányból védve van – hála az elegáns tokszerkezetnek. Emellett időjárásálló, véd a káros napsugaraktól, és egyes típusok öntisztulóak (ez utóbbi azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por vagy egyéb szennyeződés nem tapad meg rajta). Méreteit illetően maximális szélessége 6 méter, maximális kinyúlása 3,5 méter lehet, az egy mezővel árnyékolt felület pedig 21m2.

 

Szélállósága 45-48 km/h-ig biztosítható, működtetése motorosan történik. A napellenző alumínium-szerkezete tetszőleges RAL- vagy Tiger Drylac-színben rendelhető, textilválasztéka pedig igen változatos (Acryl, Sattler Lumera, SOLTIS, speciálisan impregnált vízhatlan és PVC-textilek), így tökéletesen illik majd az épülethez.

 

 

VARISOL K250 tokozott napellenző

 

Milyen kellemes érzés is kint beszélgetni a teraszon egy meleg, nyári napon, igaz? Azonban nem biztos, hogy a nagy hőség mindenkinek jól esik, vagy adódhat bármilyen olyan indok, amely miatt szükségessé válhat egy komolyabb kivitelezésű napellenző beszerzése. Érdemes a tulajdonságokat és a méreteket együttesen figyelembe venni, és így kiválasztani azt a terméket, mely hosszútávon jó szolgálatot tesz majd nekünk.

 

A VARISOL K250 prémium minőségű napellenző. Kiváló tulajdonságai közül kiemelhetjük, hogy csukott állapotban a textil minden irányból védett – hála az erre a célra kialakított tokszerkezetnek. Emellett időjárásálló, UV-védelmet biztosít, egyes típusok pedig öntisztulóak (ez utóbbi azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por vagy egyéb szennyeződés nem tapad meg rajta). Méreteit tekintve maximális szélessége 6,5 méter, maximális kinyúlása 4 méter lehet, az egy mezővel árnyékolt felület pedig 26m2.

 

Szélállósága 45-48 km/h-ig biztosítható, működtetése motorosan történik. A napellenző alumínium-szerkezete bármely RAL- vagy Tiger Drylac-színben kérhető, és textilválasztéka is igen változatos (Acryl, Sattler Lumera, SOLTIS, speciálisan impregnált vízhatlan és PVC-textilek), így tökéletesen illik majd otthonunkhoz.

 

 

VARISOL K450 beépíthető tokozott napellenző

 

Amennyiben fedetlen teraszunk van, és szeretünk kint lenni a szabadban - akár kint ebédelni vagy beszélgetni a barátokkal -, a nyári forróságban bizony jól eshet egy kis árnyék. Ebben lehet nagy segítségünkre egy olyan napellenző, mely még a legmagasabb igényeket is kielégíti.

 

A VARISOL K450 teljesen tokozott, minimalista stílusú termék, mely akár a homlokzatburkolat síkjába is besüllyeszthető (rejtett kivitel), így igazán esztétikus megjelenést kölcsönöz az épületnek. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: csukott állapotban a textil minden irányból védett – köszönhetően az erre a célra kialakított tokszerkezetnek. Időjárásálló, véd a káros UV-sugaraktól, valamint egyes típusok öntisztulóak (ez utóbbi azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por vagy egyéb szennyeződés nem tapad meg rajta). Méreteit tekintve maximális szélessége 7 méter, maximális kinyúlása 4 méter lehet, az egy mezővel árnyékolt felület pedig 28m2. Kapcsolt szerkezetek és nagy méretek is könnyedén kivitelezhetőek.

 

Szélállósága 45-48 km/h-ig biztosítható, működtetése motoros. A napellenző alumínium-szerkezete RAL- vagy Tiger Drylac-színben igényelhető, textilválasztéka igen változatos (Acryl, Sattler Lumera, SOLTIS, speciálisan impregnált vízhatlan és PVC-textilek), így tökéletesen illik majd otthonunkhoz.

 

 

VARISOL K500 prémium tokozott napellenző

 

Napellenző és napellenző közt is van különbség, mely még a prémium kategóriára is igaz. Amennyiben valódi csúcsminőséget szeretnénk magunkénak tudni, választásunk nem eshet másik termékre, csakis a VARISOL K500-asra, mely különleges tulajdonságokkal rendelkezik.

 

A VARISOL K500 prestige tokozott napellenző különlegesebb társainál, hiszen igény esetén függőleges (motoros) árnyéktoldattal is szerelhető. Prémium kategóriát képvisel: csukott állapotban a textil minden irányból védett, ugyanis tokszerkezete direkt erre a célra lett kialakítva. Emellett időjárásálló, véd a káros UV-sugaraktól, illetve egyes típusok öntisztulóak (ez utóbbi azt jelenti, hogy a textilre ráhulló por vagy egyéb szennyeződés nem tapad meg rajta). Méreteit tekintve maximális szélessége 7 méter, maximális kinyúlása 4 méter lehet, az egy mezővel árnyékolt felület pedig 28m2. Kapcsolt szerkezetek és nagy méretek is könnyedén kivitelezhetőek, valamint duplafalú alumínium tokjának köszönhetően nagy méretek esetén sem hajlik vagy vetemedik meg a napellenző.

 

Szélállósága 45-48 km/h-ig biztosítható, működtetése motoros. A napellenző alumínium-szerkezete RAL- vagy Tiger Drylac-színben igényelhető, textilválasztéka igen változatos (Acryl, Sattler Lumera, SOLTIS, speciálisan impregnált vízhatlan és PVC-textilek), így tökéletesen illik majd otthonunkhoz.